Možné príčiny pálenia po pohlavnom styku?
Prosim Vas viete mi niekto poradit ak ste si tym presli co moze byt za palenin po pohlavnom styku mam ten problem aj ja aj partner.U dr.sme boli obaja a sme v poriadku.Uz si neviem rady.
Alergia, mikrotrhliny, si príliš suchá, alebo ho muž má príliš veľký (aj to sa stáva), bakteria, virus (HPV napriklad), mykoza... čokoľvek. Mne sa napr. niekoľkokrát stalo, že mi proste praskla predkožka. Uplne malička ranka, ale štipala jak čort.
@s1s4 vsetko ok nepouzivame ani kondomy ani gely
moze to byt aj kvoli nepouzivaniu gelov, skusit nejaky na vodnej baze
@s1s4 ale to by aj muza palilo???
neviem nemam skusenost s bolestou aj u muza, ale kedze mate vysledky v poriadku tak nieco tam vadi bud tebe alebo partnerovi cize treba poskusat
ale ak je to vyslovene iba po styku tak ja by som isla hned den na to k lekarovi a pozadovala vysetrenie, aj z tvojej aj manzelovej strany
palenie je ihned po styku alebo az na druhy den? prip. ako dlho trva? co pouzivas ako prvu pomoc? a co partner?
@autor mňa to pálilo keď som nebola dosť vlhká takže odkedy používame lubrikant je to ine
@modrykolibrik tak ale palilo to aj partnera?mne nejde hlavne do hlavy to ze preco to aj jeho pali.Lebo suchost mam to je fakt.
tak jeho to moze tiez poskodit ked si sucha
@autor veď premýšľaj keď si ty zvnútra suchá a on sa poviem to blbo suchá o teba tak jasné že ho to páli. Použité lubrikant a bude to ine
@modrykolibrik ok dik

kondomy/lubr. gel/nepouzivanie kondomov
vysetrenia vsetky ok? kultivacia, stery