icon

Možnosti nápravy cyklu

tatiana1329
28. okt 2020

Ahojte baby. Tak v skratke. Cyklus som mala pravidelny(29 dni), potom tehu jedno, druhe a cyklus zase cca pravidelny (odchylka jedneho dna, max dvoch). Tento rok mi nasli cystu, cyklus cely zle (18,20,21,23 az 28 dnovy) kazdy mesiac pride inak. Bola som na kontrole, cysta je prec ale cyklus je stale cely zle, tak mi DR. povedala ze ho treba "opravit" najlepsie hormonalne antikoncepciou. Lenze ja antikoncepciu nechcem brat, tak povedala ze si mam skusit pohladat ine moznosti hormonalneho "opravenia" (spominala aj nejaku hormonalnu jogu ci take nieco). Viete mi nieco poradit ako to opravit? Mate s niecim skusenost co pomaha? Este dodam ze beriem lieky na stitnu zlazu, samozrejme ma napadlo ze problem moze byt aj z tejto strany, kontrolu mam mat vo febr. ale budem im volat na skorsiu kontrolu prave kvoli tomuto.

evelka81
28. okt 2020

@tatiana1329 ak mas znizenu cinnost ano moze to ist aj z tej strany, mozes skusit gynex, agnus, z byliniek alchemilka ale podla Marie Treben Zdravie z bozej lekarne je lepsi rebricek, no a skus hormonalna joga je tu dost tem na upravu cyklu bez hormonov