icon

Môžu byť vyvolávačka na menzes a nežiadúce účinky?

michajan
10. sep 2024

Žienky ahojte. Chcela by som sa spytat ohladne vyvolavacky na menzes. Minulý utorok som bola u môjho gynekológa nakoľko mi menzes mešká 3 týždne. Mávam s tým docela často problém už odkedy si pamätám ze načas ta svinucha nikdy nepríde. Ale až minulý týždeň mi bola prvý krát pichnuta vyvolavacka. Dnes som začala pocitovat kŕče v bruchu a v chrbte-krizoch ale menzes stále nikde. Je to normálne? Treba sa báť ? Ďakujem za odpoveď 🥺

lucia147852
10. sep 2024

Ma prísť do 10 dni, takže sa pravdepodobne rozbieha

janetinka27
10. sep 2024

@michajan ahoj, moze to byt prichadzajuca ms.
Mna po vyvolavacke bolievali kolena a oblast nad kolenami a krize. Bola som na vyvolavacke velakrat, ale bolesti neboli vzdy rovnake

michajan
autor
10. sep 2024

@janetinka27 akože čakala som čokoľvek po tej injekcii ale takúto nálož fakt nie 😅. Mne doktor povedal ze budem mat len silnejší menzes ze to začnem pocitovat až keď prídu. Takže som ostala riadne vylakana ze co sa to deje.

janetinka27
10. sep 2024

@michajan ahoj a ako si na tom? Naloz si myslela silne krce abo silne krvacanie?
Ja som raz po vyvolavacke skoncila v noci na pohotovosti. Ale ja som mala vysoku sliznicu (ako diagnozu), cize som krvacala ako z rury

michajan
autor
11. sep 2024

@janetinka27 ahojki, strašne silné kŕče som mala úplne som chvíľu rozmýšľala ci nepôjdem na pohotovosť. Ale prešlo to a vyzerá to tak že sa ms už rozbieha 🙏. O tej vysokej sliznici aj mne niečo vravel môj doktor mam taky pocit tak uvidím ze co to spraví teraz a aké silné budú 🥺

janetinka27
11. sep 2024

@michajan ahoj,snad to bude u teba ok 🙂 zrejme ju mas vysoku v dobrom zmysle, to znamena, ze je dostatocne vysoka na spustenie krvacania. Drzim ti palce ✊

michajan
autor
12. sep 2024

@janetinka27 ďakujem krásne