Môžu lieky alebo cysty spôsobovať problémy s cyklom?
Ahojte chcela by som vedieť či aj vám sa stalo niečo podobne ako mne… Dneska som 3ti deň cyklu. Lenže ten minulý cyklus som mala 46 dni a posledné 4 dni pred ms som mala bolesti 43-44 deň boli fajn, mala som mierne bolesti v podbrušku a myslela som si že príde ms, no na 45 deň som začala mať silne bolesti brucha ako keby už som mala ms ale neprišla a tak som šla k doktorovi oni že tam mám malé cysty do 3 cm a najväčšia mala 21mm a že to ms môže odísť. Dali mi novalgin od bolesti len no nezabral mi a poslali ma domov. 46 deň mi začalo byt aj zle na vracanie a silne bolesti som začala mať. V noci sa mi začala pomaly púšťať ms. V nedeľu ako sa mi spustila som nedokázala stať na nohách také bolesti som mala. Algifen ani analgetika mi nezaberali a nevedela som čo ešte môžem keďže tento mesiac som začala užívať lieky na tlak tritace a tiež aj na štítnu žľazu euthyrox a vitamíny FEM+. Od bolesti som aj vracala a nedokázala nič poriadne jesť a pri každom postavení sa mi točila veľmi hlava a myslela som, že skolabujem, tak stále musel byt niekto so mnou. V pondelok mi p. doktor predpísal aulin, ktorý konečne zabral. Lenže dneska už pomaly prestávam krvácať (vždy krvacam 7-8 dni a prvé 4 dni zvyknem silno krvácať) a bolesti mi stále pretrvávajú a na vracanie mi je tiež stále a mám dosť podráždený žalúdok... Myslite si, že takýto divný cyklus mám kvôli liekom, alebo kvôli cystam? V živote som takýto cyklus nemala a neviem či je to v poriadku…
@deti95060810 tam nič o menštruáciu nepísali, dokonca mi gynekológ keď som mu volala či všetko môžem dokopy uzivat povedal áno, že to dobre vplýva na cyklus. Reálne neviem prečo mám takýto cyklus a či je to v poriadku. A to FEM+ ešte aj ma bylinky ktoré by mali pomáhať pri PMS a bolestiach…
Čo povedal, že su to cysty nemôže to byť endometrióza?vtedy sú také stavy až na odpadnutie, bolesti
Môžeš to mať kv euthyroxu keďže tento si neužívala a keďže máš problém s sz tak ti telo takto reaguje. Dám ešte radu neužívaj ostatné lieky resp doplnky s euthyroxom, daj aspoň 1 h odstúpiť
Ahoj, cysta mohla aj prasknúť, ak sa bolesti stale vyskytuju sla by som sa ukazat aj na pohotovost
@luccija boli tam 3 malé cysty kolo 2cm, lekár mi povedal že to môžu byt neprasknute folikuly, ale ms by mali vyjsť von…
@stellarstar Zvyknem tak že ten euthyrox si dávam pól hodinu pred jedlom, potom sa najem a dám si tritace a až potom FEM+. Teraz FEM+ neužívam lebo počas ms sa to nemôže…
@trgypadl Bolesti mám stále, len mám že 3 deň cyklu tak to si myslím že ešte asi za to. Len je divne že už pomaly prestávam krvácať a bežne mi to trvá 7-8 dni

prečítaj si letáky liekov ktoré si začala užívať.