Môžu to byť kontrakcie? Som 35tt
Ahojte mamule. Som v 35tt a posledny týždeň m veľmi tazke brucho. Od 9tej som bola uz 2 krat na velkej a zacalo mi tvrdnut brusko. Sem tam mam krce ale len take slabe a chvylkove, velmi ma boli ked sa mali pretaca. Ked som vstavala z postele citila som akokeby sa smykol dole a lahko sa mi zacalo dychat. Žeby sa posunul do porodnych ciest a toto su kontrakcie? Prosim poradte mi, priatel je na nocnej a nechcem ho zbyticne tahat domov.

@alexandrasi ahoj, bruško môže akoby padnúť dole ale pôrod môže byť za 3 týždne.. skús zaspať... kontrakcie silnejú a sú častejšie ak je to už ono. Cvičné kontrakcie to v tomto týždni by mohli byť, ale tie prejdú...
Skus si dat teplu sprchu a uvidis,ci sa nieco zmeni.Bud to ustane alebo sa rozbehne.
Nie to budu braxton Hicks falosne kontrakcie priprava tela na porod. Ozajstne kontrakcie bolia ako svina. Rodit budes o 4-6tyzdnov.

Ja som začala chodiť vecer čo ma bolelo brucho o druhej v noci som to vzdala a išla som do nemocnice, ale aj tak som porodila akútnou sekciou až doobeda. Mňa boleli hrozne kríže a kontrakcie som mala hrozne často. Možno sú to len poslickovia, ale asi by sim dala vedieť priateľovi, že sa niečo deje. Nepretacal sa náhodou len? Bruško máš dosť vysoko ešte.