icon

Môžu to byť kontrakcie? Som 35tt

alexandrasi
21. nov 2019

Ahojte mamule. Som v 35tt a posledny týždeň m veľmi tazke brucho. Od 9tej som bola uz 2 krat na velkej a zacalo mi tvrdnut brusko. Sem tam mam krce ale len take slabe a chvylkove, velmi ma boli ked sa mali pretaca. Ked som vstavala z postele citila som akokeby sa smykol dole a lahko sa mi zacalo dychat. Žeby sa posunul do porodnych ciest a toto su kontrakcie? Prosim poradte mi, priatel je na nocnej a nechcem ho zbyticne tahat domov.

Môžu to byť kontrakcie? Som 35tt
andreagartnerova
21. nov 2019

Ja som začala chodiť vecer čo ma bolelo brucho o druhej v noci som to vzdala a išla som do nemocnice, ale aj tak som porodila akútnou sekciou až doobeda. Mňa boleli hrozne kríže a kontrakcie som mala hrozne často. Možno sú to len poslickovia, ale asi by sim dala vedieť priateľovi, že sa niečo deje. Nepretacal sa náhodou len? Bruško máš dosť vysoko ešte.

bagre
21. nov 2019

@alexandrasi ahoj, bruško môže akoby padnúť dole ale pôrod môže byť za 3 týždne.. skús zaspať... kontrakcie silnejú a sú častejšie ak je to už ono. Cvičné kontrakcie to v tomto týždni by mohli byť, ale tie prejdú...

katka2505
21. nov 2019

Skus si dat teplu sprchu a uvidis,ci sa nieco zmeni.Bud to ustane alebo sa rozbehne.

miadi
21. nov 2019

Nie to budu braxton Hicks falosne kontrakcie priprava tela na porod. Ozajstne kontrakcie bolia ako svina. Rodit budes o 4-6tyzdnov.