Mravčenie v maternici pred menzesom
Ahojte, od vcera vecera odkedy som si lahla na chrbat mi zacalo divne “vibrovat” pulzovat, mravcit, ako ked sa vam niekde sekne nerv (oko, tvar, telo) neviem to ani presne definovat, v lavej casti podbruska, som 4 roky po laparoskopii vajecnika takze na tejto strane kde tento pocit od vecera pretrvava nemam vajcovod ani vajecnik. Objavuje sa to nonstop kazdych 5 sekund (aj menej) od vcera vecera, noc som poriadne nenaspala a som z toho v panike pretoze som nikdy nic podobne nemala. Nestretli ste sa niektora s niecim podobnym? Najhorsie ze moj gynekolog ma dovolenku a do nemocnice sa mi ist nechce. Nemam tusenia co by to mohlo byt ci ide o nieco gynekologicke alebo nieco ine. Dakujem za akukolvek radu 🫶
@mima1991 mozno tebe to ako blbost pride, ale mne po dvoch operaciach vajecnikov po ktorych mi ostala uz len stvrt jedneho a po dalsich gynekologickych problemoch, zrastoch na maternici porucha krcka maternice, mne to teda ako blbost nepride 🙂 dik ale za radu
@majuska1515 čo chces počuť? Mávam to aj ja a nie je to problém, ale keď chces tak choď kľudne aj do nemocnice

@majuska1515 s takouto blbostou by som k doktorovi nesla teda a jasne ze je to normalne, mne sa to tiez stava pred ms, uvidis ci pride ms a potom to mozes riesit, ale pred je to zbytocne