icon

Mykóza počas sexu: Čo môže byť príčinou?

13. jan 2025

ahojte, s priatelom som cca rok sex mame pravidelne ale obcas tak raz za mesiac-dva dostanem mykozu pred tym som tieto problemy nemala neviete cim to moze byt? hygiena samozrejme vsetko ako ma byt .. moze to byt partnerom alebo preco ?

stellarstar
13. jan 2025

Nech chlap ide na vyš

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
roomaa
13. jan 2025

No, problém môže byť veru aj v mužovi, nielen v tebe. Tiež by sa mal dať vyšetriť v prvom rade.

autor
13. jan 2025

ale nemoze to znamenat zeby ma podvádzal alebo ?

sweet20
13. jan 2025

Ja som to vela krat tak mala , nic nepomohlo len nemat sex kym OBAJA sa nevyliecite.. inac sa vyliecis ty a stale sa prenasa to na teba.. ani muz nemusi mat ziadne priznaky ale proste to tam je

sweet20
13. jan 2025

K tomu ani oral ani nic.. proste nic.. to sa vylieci

michaela329
13. jan 2025

Vždy sa musíte liečiť obaja. A mykóza môže vzniknúť aj bez sexu, jednoducho sa v tele premnozi candida a už to ide. Či Ti je neverný, to nie je ukazovateľ.

sweet20
13. jan 2025

Potom ked som mala mykozu tak mi ina doktorka davala lieky , ze krat dva.. automaticky aj pre partnera a to som ani nepytala

autor
13. jan 2025

a musi to byt spojené s nim ked to nemam proste stale po sexe … objaví sa to raz za cas nie stale .. keby to je spojené s nim nemala by som to stale po sexe ?

michaela329
13. jan 2025

Ak máte sex, má to aj on jednoducho. Takže vždy musí aj on preliečiť. Nemusí to súvisieť so sexom, mávajú ju aj panny. No kým sa objavia príznaky, tak síce už mykózu máš - ale nevieš o nej a vtedy nakazis aj partnera. Obmedz sladké, nasad probiotiká, bacha na wellness, per spodné prádlo bez aviváže a poriadne sa obaja preliecte. A nemusí byť vždy po sexe, príde vtedy, keď je oslabená imunita, keď sa už veľmi namnozi.

vanilkovazmrzka
13. jan 2025

Mykozu mozes mat aj ked sex nemas takze to nie je ziaden indikator nevery, ak ti ide o to

veve234
13. jan 2025

Ahoj, ja som trpela tým istým 3 roky. S priateľom sme spolu 4 roky. Za cele roky som skúšala všetko. Od hygieny, po material nohavičiek, vyradila som tangá (nosim “plienkogaťky”), pred a po každom sexe sprcha, vyradila som VŠETKY sladkosti a čokoľvek čo mi dávalo cukor, zmenila som sprchové gély (neskôr som prestala používať intímne mydlo úplne), lubrikanty, kondomy som vyradila… aj tak som to chytila každý mesiac. Liečili sme sa vždy obaja. Vystriedala som 4 gynekológov aj chlapov aj ženy. Toľko liekov som vyskúšala čo nikto. Vieš čo mi zabralo? Gyno pevaryl 50, cele som to využívala aj keď príznaky zmizli. Priateľ si dával mycomax. A psychická pohoda… viem že každý je iný ale toto zabralo mne. Držím palce a veľa sil