Myóm v maternici
Dobry deň , na prehliadke mi zistili 3cm myom v maternici dosť som z toho smutná pretože doktorka mi povedala že to budeme len sledovať ale mávam bolesti krížov a výtoky hlienove bez krvi mimo menzesu prosím vás má niekto s týmto skúsenosti , radšej by som ho odstránila ale doktorka vraví že pokým mi nerobí problémy budeme ho len sledovať , mám 33 rokov a 3 deti , ďakujem za vaše skúsenosti
@janicka1988 ja som mala myomy...strašne som krvácala počas menštruacie.. tiež mi to lekár iba sledoval ..potom som mala zlé výsledky z vyteru tak mi maternicu vybrali a mám pokoj...lekár hovoril ,že pokiaľ je myom na prednej strane maternice tak rastie k brusnemu priestoru a to je lepšie ako na zadnej strane ,lebo vtedy môže tlačiť na chrbticu..a že myomy sú ako huby ...že je ich vždy viac...
@janicka1988
Ja som týždeň po operacii myomu lebo mi nicil zivot. Moj mal vyse 5cm a bol na zadnej strane. Ak nieco chces vediet kludne mi napis.
Zdravim. Neviete mi povedat,ze ci moze byt myom tak dobre skryty,zeho magnetcika rezonancia neuvidi? Resp. ho nebudu vediet precitat? Vdaka.

@janicka1988 ahoj, neviem ti odpovedat, ci s nim treba nieco robit, ale tie hlienove vytoky nemusia byt chorobne, hlien je uplne prirodzeny. pozorovanim hlienu sa da vselico zistit o cykle a zdravi, pripadne sa da odlisit hlien, ktory je priznakom ochorenia.