icon

Nahmatala som hrču: Je to krčok alebo niečo iné?

1. aug 2025

Ženy taky pot ma oblial. Posledne dni som mala problém dole , začalo ma svrbiet bez výtoku. Nemám s tým skúsenosť, tak reku kúpim si canesten krem ci to pomôže. Dnes som sa teda šla natrieť a aj zdnu som chcela trošku a vtom asi 7cm vnútri som nahmatala hrcu. Akože šok! Môže to byt krcok alebo ?? Stresujem? Volat zajtra na gyndu?

anavixy
1. aug 2025

Nie, urcite nemusis v sobotu volat na gyndu. Staci sa v pondelok objednat ku gynekologovi. Neviem co si predstavit pod pojmom hrca vo vnutri, ale 7cm dnu kludne moze byt krcok. Posva vnutri nie je hladka, netusim, co si citila, ale staci to riesit ambulantne u svojho gyn.

autor
1. aug 2025
@anavixy

Nie, urcite nemusis v sobotu volat na gyndu. Staci sa v pondelok objednat ku gynekologovi. Neviem co si predstavit pod pojmom hrca vo vnutri, ale 7cm dnu kludne moze byt krcok. Posva vnutri nie je hladka, netusim, co si citila, ale staci to riesit ambulantne u svojho gyn.

@anavixy Vidíš, to zajtra sobota.Mna vyplo, fakt som sa zľakla, lebo to som ešte nenahmatala. Môj ma vezme tak o 3- 4mesiace, preto sa pýtam , lebo za ten čas budem len v strese. A to nie som streswoman.

majamat
1. aug 2025

podlamna krcok. ked stojis, tak posobi gravitacia. 7cm vovnutri je dost hlboko.

simsalabim
1. aug 2025

Krcok, urcite.

anonym_3884d3
1. aug 2025

Polyp?