Najlepšie krémy na hemoroidy
Ktory krem sa vam najviac osvedcil. Posledne dva dni ma prekvapilo silne krvacanie.
@anonym_autor AVENOC
Klasické Faktu 🤷 Skúšaj, uvidíš.
Toľko by som ti ich tu mohla napísať a operácia ma neminula. Najviac mi pomohol detralex tabletky a krém emotralex plus čipky. Dočasne.
Toľko by som ti ich tu mohla napísať a operácia ma neminula. Najviac mi pomohol detralex tabletky a krém emotralex plus čipky. Dočasne.
@viktorianarjasova ahoj, na akej forme operácie si bola?
Tiež uvažujem ,mala by som ísť na vyšetrenie,som zvedavá ,čo odporučia
Ešte by som chcela vedieť ,či hojenie veľmi bolí a najviac sa bojím vyprázdňovania hrozne
@viktorianarjasova ahoj, na akej forme operácie si bola?
Tiež uvažujem ,mala by som ísť na vyšetrenie,som zvedavá ,čo odporučia
Ešte by som chcela vedieť ,či hojenie veľmi bolí a najviac sa bojím vyprázdňovania hrozne
@pe_mi mala som vonkajší v ktorom som mala zrazeninu. Operácia klasika opichaju miesto a rezu a uzatvárajú cievu. Nebudem ti klamať prvé dni sú horor bolesti som mala šialene v noci som nespala. Hneď druhý deň mi trebalo na wc no masaker vyklepaná som bola revala som na wc.Po troch týždňoch som fungovala relatívne fajn ale pn som bola mesiac a pól mám fyzicky náročnú pracu. No mám pokoj ozaj ale musím dávať pozor na pitný režim a pravidelne chodenie na wc.
@pe_mi mala som vonkajší v ktorom som mala zrazeninu. Operácia klasika opichaju miesto a rezu a uzatvárajú cievu. Nebudem ti klamať prvé dni sú horor bolesti som mala šialene v noci som nespala. Hneď druhý deň mi trebalo na wc no masaker vyklepaná som bola revala som na wc.Po troch týždňoch som fungovala relatívne fajn ale pn som bola mesiac a pól mám fyzicky náročnú pracu. No mám pokoj ozaj ale musím dávať pozor na pitný režim a pravidelne chodenie na wc.
@viktorianarjasova ja sa ti nebojím ani tak tej bolesti ale toho vyprázdňovania.
Mám z toho nervy, že sa mi to roztrhne alebo niečo ,preboha
@viktorianarjasova ja sa ti nebojím ani tak tej bolesti ale toho vyprázdňovania.
Mám z toho nervy, že sa mi to roztrhne alebo niečo ,preboha
@pe_mi ani ja som sa nebála bolesti ale to čo prišlo po operácii, to aj operácia zlcnika bola malina. Veru ísť na wc boli muky ono to aj dlho mokva nehojí sa to tak rýchlo.
@pe_mi ani ja som sa nebála bolesti ale to čo prišlo po operácii, to aj operácia zlcnika bola malina. Veru ísť na wc boli muky ono to aj dlho mokva nehojí sa to tak rýchlo.
@viktorianarjasova neviem, či to prežiť
Alebo s Ana to vykašľať
Mám teraz akurát vydureny , tiež mám našťastie len vonkajšie,ale nie je to vyhrá
Zvykne s ani to našťastie ukázať cca raz za rok
Hemeroid mám od prvého pôrodu ,druhý to len doklepol 😄
@anonym_autor hadensa. Kúpiš to ale v AT
@viktorianarjasova neviem, či to prežiť
Alebo s Ana to vykašľať
Mám teraz akurát vydureny , tiež mám našťastie len vonkajšie,ale nie je to vyhrá
Zvykne s ani to našťastie ukázať cca raz za rok
Hemeroid mám od prvého pôrodu ,druhý to len doklepol 😄
@pe_mi vonkajší nie je o nič lepsi ako vnútorný 😂😂😂 mne vyšiel po pôrode a 9 rokov som si ho pestovala až to došlo do štádia kedy sa už nestiahol do vnútra a bolo vystarane ešte dobre že nepraskol. Je dobre že som sla mám pokoj snáď už na trvalo.
Zájdi si čo najskôr ku dr, krvácanie nie je žiadna sranda ! Mne pomohlo zmierniť podráždenie a diskomfort s hemoroidmi Herbalon s dubovou kôrou

Medicube