Najúčinnejšie tabletky a krém na vaginálnu mykózu
Dobrý deň.Aké sú najúčinnejšie tablety a krém?
v prvom rade každému zaberá niečo iné, napríklad za mňa je výborný jenamazol..musíš len vyskúšať, čo zapasuje tebe, skús si kúpiť niečo voľnopredajné, ak nezaberie, smer gynekológ..
mne napr nic volnopredajne nezabera, ja musim ist rovno k dr
Za mňa výplach Rosalgin, tableta Canesten. Ale ak sa to opakuje,tak určite navštíviť gynekológa.
@jaskolka a je lepšie to balenie kde je 1 tableta+ krém alebo len 6 tabliet bez krému? Resp pomoze len jedna tableta?
@jaskolka a je lepšie to balenie kde je 1 tableta+ krém alebo len 6 tabliet bez krému? Resp pomoze len jedna tableta?
@anonym_autor za mna 6tabliet bez kremu. Jedna tableta ma nikdy uplne nepreliecila
@anonym_autor cez Vianoce som bola veľmi chorá, vybrala som 2 silné antibiotiká a z nich som chytila mykozu. Ak sa ti nedá ísť na gyndu, skús zavolať doktorke, aby poslala erecept. Ja som tak volala, nebola som schopná sa ani z postele postaviť.
Určite nič voľnopredajné
@anonym_autor sú napísané od lekára, voľnopredajné nestoja nič
Za mňa výplach Rosalgin, tableta Canesten. Ale ak sa to opakuje,tak určite navštíviť gynekológa.
@jaskolka jenamazol je veľmi dobrý a krém intímny beliema mne to pomohlo ,ale každej niečo iné sadne treba skúšať