icon

Nález na krčku a odmietanie gynekológa

15. mar 2023

Ženy, čo by ste si mysleli o žene, ktora má HSIL nález na krčku maternice, onkologa odmieta. Má minulosť takú, že žiadny vzťah len sexualni partneri, za sebou pohlavné choroby, gynekolôg ju už pozná lepšie ako vlastnú manželku. Pánsku ochranu ,,nepozná". Už pri poslednej návševe gynekológa bola upozornená, že keď nezmení svoj spôsob života skončí to pre ňu zle (opakované silné zápaly, pohlavné choroby) . Permanentne stále na atb, ale tie jej už nezaberajú lebo ,,telo" si zvyklo. Aktualne opäť zápal a veselo sexuje ďalej. Celá rodina, blízki priatelia sú z nej s nervami v koncoch. Robí zo seba chuderu v zmysle ja som chorá, starajte sa o mňa, ale ona pre svoje zdravie nerobí nič. To, že chorobu šíri ďalej je iná kapitola. Ako pomôcť takémuto človeku? Veľa z vás asi povie neriešiť je to jej život. Áno je, ale má dopad na celú rodinu.

heln
15. mar 2023

komu niet rady, tomu niet pomoci

viestta
15. mar 2023

Kazdy je strojcom svojho stastia. Ak vas svojimi chorobami a zivotnym stlom neprimerane zatazuje, treba ju odstrihnut. Nikto nie je povinny starat sa o tych, ktori si to nezasluzia.

pribinak
15. mar 2023

Kto chce kam, pomôžeme mu tam. Jej telo, jej vec, jej zodpovednosť.

Nemôžeš prebrať za ňu zodpovednosť.

dilino
15. mar 2023

Rozširovať pohlavnu chorobu vedome to znamena že o tom vie je trestný čin.Kľudne ju môžeš nahlasiť na policiu.

autor
15. mar 2023

@dilino a ako to dokážem? Ja nepoznám mená chlapov a ktorými spáva. Pochybujem, že policajti budú žiadať výpis jej konverzácii a kontaktovať tých chlapov. Keby som vedela ich mená už dávno im napíšem. Veď tí chlapi to šíria ďalej keďže ona je len madrac. Isto majú manželky, deti.

gabika0825
15. mar 2023

Netuším v akom rodinnom vzťahu si s tou ženou o ktorej píšeš, ale ako bolo písané vyššie, nič s tým nezmozes pokial to nechce riešiť ona. Maximálne tak jej sexuálnym partnerom povedat o tom že má pohlavnú chorobu, ktorú na nich prenáša. Ale ak je závislá na sexe aj napriek chorobe keď by nemala mat žiadnych partnerov, tak je namieste jej navrhnúť sedenie u sexuologa okrem onkológie. A sadnut si snou a povedať jej o dopadoch čo jej to môže spôsobiť a že tu chorobu prenáša na sex partnerov. Inak mna sa zdá že je to trestne. Asi to ale nechcete riešiť udaním. No ak si nedá rady a chcete aby s tým niečo začala robiť tak asi to možno bude jedna z možnosti

viestta
15. mar 2023

@dilino ak nema diagnostikovany syfilis alebo kvapavku, tak policia s tym nic robit nebude

dilino
15. mar 2023

@viestta no ved ja som myslela tak že ak niečo roznaša a vie o tom tak pacha trestný čin.

dilino
15. mar 2023

Ked má z nemocnici papier že ma kvapavku alebo syflis a má to v papieroch a preukažeš to polici papierom z nemocnice alebo od lekára tak ju vyzvu a bude musieť povedať s kým bola.Budu nasledne kontaktovať všetkých ktorých ona uvedie.