icon

Narkóza pri konizácii

weronka31
21. mar 2022

Ahojte, este nikdy som nebola operovana a mam velky stres. Povedali mi ze ma uspia na 15 min, ale neviem ako to prebieha a co mam cakat. Napisete mi prosim skusenosti, tie co ste to zazili... daju mi aj naladovku? Ako ste sa citili po prebudeni? Ako to prosim cele prebieha?

nika83k
21. mar 2022

@weronka31 ahoj nemusíš sa ničoho obávať, ja som to zazila pár rokov do zadu,uspali ma dychacou maskou a ani neviem ako už som bola na izbe.Po narkóze ak máš jednodnovku určite nech niekto príde pre teba ako doprovod domov,motala sa mi hlava a prespala som cely deň.Po zákroku sa setri ako pri sestonedeli.. veľa zdravia prajem

riskoh
21. mar 2022

Kazda nemocnica ma ine postupy,ja som v Bb distala aj naladovku,na sale do zily,bolo mi veselo pred operaciou ale po prebudeni velmi zle-zbracanie,odpadavanie...

lusyyy36
21. mar 2022

Ja som bola minulý rok operovana, neviem ci mi dali nejaku náladová,ale asi hej, ja som dlho čakala kým ma zoberú na operacku, uz som od únavy zaspavala. Na sale so mnou dosť žartovali a to už ani neviem co som odpovedala,dali mi Maske na tvar a potom som sa prebudila 😄po operácii mi vôbec nič nebolo, ziadne bolesti,ziadne tazoby,malo mdloby, vôbec nič, som sla za nejaké 2 hodky domov.

janetinka27
21. mar 2022

@weronka31 bola som minuly a predminuly rok na kratkej gyn operacii, pred zakrokom nam dali zapit tabletku, zaviedli kanylu do zily a pred zakrokom sme si lahli este samy na to operacne lehatko. bola tam len anesteziologicka a jej sestricka, pichli mi nieco cez tu kanylu. hned potom sa mi zacali mihat priesvitne stvorce, vobec to nebolo neprijemne a zrazu som prestala rozpravat 😂 sestricka mi az potom dala masku, ked som bola uz mimo. po zakroku nas hned preberali, doviezli nam izbovu postel, takze na postel nam pomohli presuchnut sa a potom sme boli na izbe 2 hodiny, dali nam caj a museli sme sa ist vycikat a potom domov s doprovodom.

bambulienka25
21. mar 2022

Pred som dostala tabletku a dole ma uspeli ani neviem ako hneď som zmakla a keď som sa zobudila okrem malého astmatického záchvatu nič mi nebolo

zojanka
21. mar 2022

@weronka31 ja som za poslednych par rokov takto uspata 5x a uuuplne v pohode. Ziadnu naladovku som ani nedostala a to som bola v 3 roznych zariadeniach. Len som lahla, nieco pustili do zily, dali sa nadychnut a ani som nevedela uz ma preberali 🙂 stav asi ako ked sa potrebujes prebrat z tvrdeho spanku, prvych par minut otapena, ale potom uz akoby sa nic nedialo ... iba jeden krat mi bolo na vracanie z tych 5tich. Inak v pohode, kludne aj kazdy den.