icon

Našla som si hrčku na intímnom mieste

olga_zitova
7. júl 2025

Dobrý deň, ak by mi mohol niekto pomôcť, pred piatimi dňami som sa sprchovala, a našla som si hrčku na vyznačenom mieste (nižšie uvedene) a neviem či s tým mám ísť k lekárovi, nerada s takými vecmi chodím k lekárovi, jednoducho, či to riešiť alebo nechať a čakať.
Ďakujem za akúkoľvek odpoveď.

Našla som si hrčku na intímnom mieste
elia9
7. júl 2025

Nechcem zľahčovať, ale presne na tom istom mieste som si našla dosť veľkú hrčku aj ja..objavila sa zo dňa na deň a nemizla pár mesiacov..keď som bola na gynde, pre istotu som to spomenula..vraj nejaky lipom..nemám si to chytať, stláčať len pozorovať..ak by sa to začalo zväčšovať, musí to ísť preč..

olga_zitova
autor
8. júl 2025
@elia9

Nechcem zľahčovať, ale presne na tom istom mieste som si našla dosť veľkú hrčku aj ja..objavila sa zo dňa na deň a nemizla pár mesiacov..keď som bola na gynde, pre istotu som to spomenula..vraj nejaky lipom..nemám si to chytať, stláčať len pozorovať..ak by sa to začalo zväčšovať, musí to ísť preč..

@elia9 Takže nič vážne? Nemusím sa báť? Pretože mňa to ani neboli a ani sa to nezväčšuje. Ďakujem

colsami
8. júl 2025
@olga_zitova

@elia9 Takže nič vážne? Nemusím sa báť? Pretože mňa to ani neboli a ani sa to nezväčšuje. Ďakujem

@olga_zitova podla toho co Ti pisala tak to je zatial ok na pozorovanie ale moze sa to zvrhnut do vaznej veci. Takze ano vzdy pri hrckach sa "treba bat".
Je na mieste si to dat skontrolovat (ak to nie je len nejaka vyrazka).

elia9
8. júl 2025
@olga_zitova

@olga_zitova ak máš možnosť objednaj sa aspoň ku ženskej na preventivku a nech sa ti na to pozrie..zatiaľ to nie je nič, mne to príde len ako niečo tukové.. nebolí to, nevsrbi len to už dlho nemizne, no našťastie sa zatiaľ nezväčšuje...

majka36912
8. júl 2025

Mohlo by ist aj o absces, mne sa zial tvoria casto, na roznych castiach tela a teda aj na tej, ktoru si oznacila na obrazku. Tiez odporucam si to nejako velmi nechytat, nestlacat a nechat to v klude, dbat na zvysenu hygienu na tom mieste, kedze je to priestor, ktory velmi ,,nedycha", na takom sa abscesy objavuju rady. Mne sa takto obcas niektore zvyknu same vstrebat, pripadne prasknut, cize to netreba nijako zvlast riesit, len dezinfikovat a prelepovat. Ale ak by to zacalo vyraznejsie rast, boliet a jednalo by sa o absces, radim navstivit lekara. Stalo sa mi aj, ze mi sice praskol a vytiekol, ale v okoli sa mi spravila infekcia a potrebovala som antibiotika. Alebo ak by nepraskol a nevytielol a napriek tomu by bolel a zvacsoval sa, je nutny zasah chirurga. Takze uvidis, ako to bude prebiehat.

bubka23
8. júl 2025

Ahoj autorka, nechcem ťa strašiť no moje blízke kamošky skončili na operačke. Jedna to už mala dlhšie, bola sledovaná nikto nič nerobil, čo vravela hrozila jej už otrava krvy. Druhá si to našla deň po sprche vďaka tomu že sa ani nie horúcou vodou umývala, v noci jej to prasklo. Ráno už sedela na gynde, okrem tej jednej jej tam našla ďalšie tri, brala lieky, plus natierala, nepomohlo zväčšovalo sa to, skončila aj ona na operačke hneď ako ju prijali ešte v ten deň. Okrem toho mala dosť silné bolesti aj okrem sedenia, pri každom pohybe, štípanie