Návaly a každý mesiac problém s menzesom
Ahojte mávam návaly tepla tesne pred ms ale vždy mi to mešká aj týždeň a potom mi to príde.mam 37 rokov.Co to môže byť?Gynekológ mi navrhol antikoncepciu ale bojím sa že budem priberať aj tak som pribrata už z iných liekov čo musím brať
@lucia851 hormonálny profil nech vidí ako su na tom hormóny.Niekto má návaly, druhá je nervózna, mňa bolieva žalúdok a mám zavrate tých pár dní pred som ako iný človek aj sa v noci veľmi potim akonahle dostanem už mi nič nie je.
Skús gynex, alchemilkovy čaj,magnézium.
Perimenopauza môže trvať aj 10 r
Tie hormóny už chýbajú aj preto dostávas neskor
Mala som to podobne. Keď mi ale neprišla 2 mesiace, môj lekár mi hneď dal spraviť hormonálny profil. Výsledkom je predčasná menopauza . Mam 42.
Moja aktuálna skúsenosť - návaly podráždenosť ms najskôr meskavala potom vynechavala až neprišla vôbec u gyn.zisteny prechod..mám 33 rokov..vraj genetika

@lucia851 ja mám už 43 r ms mešká a chodí jak sa jej zachce, teraz naposledy mi meskala presne 90 dní. Mám aj návaly, častejšie bolesti hlavy aj nespavosť sa mi o dosť zhoršila. Ja si myslím že je to začínajúca sa menopauza. Akurát sa chystám obj test a v máji idem na gyndu