icon

Nedarí sa nám otehotnieť. Poraďte

katarina161
30. jan 2018

AHOJTE MAMINKY, POTREBUJEM RADU. MAM SYNDROM LEP.KRVNYCH DOSTICIEK, ZAPAL STIT.ZLAZY A TETANIU. VSETKY TESTY (GENETIKA, ALERGO, GYNEK., NEURO., INTERNE, ENDOKRIN., HEMATOLOGIA, INFEKCNE, KLIN.PATOLOGIA ... ) MAM V PORIADKU AJ PARTNER A AJ TAK SA NAM NEDARI BABATKO. PARTNER JE ODOMNA STARSI. SKUSILI SME UZ ... PRENATAL, INOFOLIC, FALANDROL, KYSELINU LISTOVU.JA UZIVAM OD LEKAROV L THYROXIN 100, PREVENTAX100. DAKUJEM ZA VASE ODPOVEDE.

bale1rinka
30. jan 2018

@katarina161 pane bože..a sa nebojíš, že keď aj otehotnieš toto všetko dieťa zdedí?ty sa v podstate hormonálne liečiš-štítna žľaza a bereš lieky na nežiad.zráž.krvi...čo ti vraví tvoj gynekológ, akú máš šancu?sleduješ si plodné dni?meriaš teplotu?mávaš bolesti v podbrušku?

vierocka888
30. jan 2018

@katarina161 ahoj. Ja mam trombofilne stavy, autoimunny zapal stitnej zlazy a aj tetaniu ale teda neliecia mi ju nijak
... tiez vsetky testy super po gyn.stranke... po umelom oplodneni cakame dietatko 🙂 umele bolo hlavne kvoli manzelovemu zmelu stavu spermii...

katharines
30. jan 2018

@katarina161 mas na nieco alergiu? Je potrebne preliecit aj ten zapal.

bona_dea
30. jan 2018

@bale1rinka ty si chod dat facku za tuto odpoved

pelian
30. jan 2018

@katarina161 moja musíš byť len trpezlivá. Ako čítam, tak ste už skúšali všetko. Skúšajte stále a raz sa to možno podarí. Držím palčeky!!

katarina161
autor
30. jan 2018

DAKUJEM VAM VELMI PEKNE ZA VASE ODPOVEDE. NA ALERGO SOM ZACALA CHODIT LEBO MI HROZILO TAHANIE MANDLI ALE UZ JE TO VSETKO V PORIADKU. KAZDY LEKAR CO SOM HO NAVSTIVILA V TOM NEVIDIA PROBLEM.

katarina161
autor
30. jan 2018

NAKOLKO MAM AJ S PARTNEROM VSETKY DOBRE VYSLEDKY.

katarina161
autor
30. jan 2018

TERAZ SOM NA L THYROXINE A PREVENTAXE ... PYTALA SOM SA NA ENDO.TAK MI POVEDALA TO CO NA HEMATOLOGII A TO , ZE AKONAHLE ZISTIM ZE SOM TEHOTNA V SEKUNDE TAXIKOM K NIM ... ZHODLI SA NA TOM ZE MA NASTAVIA TAK ABY BOLO DOBRE.

katharines
30. jan 2018

@katarina161 a sledujes plodne a neplodne dni? Ak je vsetko ok, tak to chce len ten spravny cas

katarina161
autor
30. jan 2018

JJ SLEDUJEM ASI ZACNEM MEDITOVAT 😁