Nedarí sa nám otehotnieť. Poraďte
AHOJTE MAMINKY, POTREBUJEM RADU. MAM SYNDROM LEP.KRVNYCH DOSTICIEK, ZAPAL STIT.ZLAZY A TETANIU. VSETKY TESTY (GENETIKA, ALERGO, GYNEK., NEURO., INTERNE, ENDOKRIN., HEMATOLOGIA, INFEKCNE, KLIN.PATOLOGIA ... ) MAM V PORIADKU AJ PARTNER A AJ TAK SA NAM NEDARI BABATKO. PARTNER JE ODOMNA STARSI. SKUSILI SME UZ ... PRENATAL, INOFOLIC, FALANDROL, KYSELINU LISTOVU.JA UZIVAM OD LEKAROV L THYROXIN 100, PREVENTAX100. DAKUJEM ZA VASE ODPOVEDE.
@katarina161 ahoj. Ja mam trombofilne stavy, autoimunny zapal stitnej zlazy a aj tetaniu ale teda neliecia mi ju nijak
... tiez vsetky testy super po gyn.stranke... po umelom oplodneni cakame dietatko 🙂 umele bolo hlavne kvoli manzelovemu zmelu stavu spermii...
@katarina161 mas na nieco alergiu? Je potrebne preliecit aj ten zapal.
@bale1rinka ty si chod dat facku za tuto odpoved
@katarina161 moja musíš byť len trpezlivá. Ako čítam, tak ste už skúšali všetko. Skúšajte stále a raz sa to možno podarí. Držím palčeky!!
DAKUJEM VAM VELMI PEKNE ZA VASE ODPOVEDE. NA ALERGO SOM ZACALA CHODIT LEBO MI HROZILO TAHANIE MANDLI ALE UZ JE TO VSETKO V PORIADKU. KAZDY LEKAR CO SOM HO NAVSTIVILA V TOM NEVIDIA PROBLEM.
NAKOLKO MAM AJ S PARTNEROM VSETKY DOBRE VYSLEDKY.
TERAZ SOM NA L THYROXINE A PREVENTAXE ... PYTALA SOM SA NA ENDO.TAK MI POVEDALA TO CO NA HEMATOLOGII A TO , ZE AKONAHLE ZISTIM ZE SOM TEHOTNA V SEKUNDE TAXIKOM K NIM ... ZHODLI SA NA TOM ZE MA NASTAVIA TAK ABY BOLO DOBRE.
@katarina161 a sledujes plodne a neplodne dni? Ak je vsetko ok, tak to chce len ten spravny cas
JJ SLEDUJEM ASI ZACNEM MEDITOVAT 😁

@katarina161 pane bože..a sa nebojíš, že keď aj otehotnieš toto všetko dieťa zdedí?ty sa v podstate hormonálne liečiš-štítna žľaza a bereš lieky na nežiad.zráž.krvi...čo ti vraví tvoj gynekológ, akú máš šancu?sleduješ si plodné dni?meriaš teplotu?mávaš bolesti v podbrušku?