Nepravidelná menštruácia
Ahojte. Žijem v zahraničí ale každý rok chodím poctivo domov na preventívky. V sttedu 25.06 som bola na preventívnej u svojej gyn. Robila mi cytologiu a ultrazvuk. Pýtala sa ako vždy , kedy som mala naposledy menštruáciu. Povedala som jej, že 5jula a aj keď menštruáciu nemávam pravidelnú vždy sú tam odchýlky 1-5dni. Povedala mi, ze je to ok dôležité je aby som ju dostala. Ultrazvuk som mala v poriadku žiadne cysty všetko v poriadku. Pri cytologii mi povedala ze voľným okom je to OK ale musíme počkať na výsledky. Vravela že po vyšetrení môžem spinit ( viem vraví to stále po každom ale ešte sa mi to nikdy nestalo). Na druhý večer po návšteve lekárky som cítila jemne bolesti v podbrušku a keď som šla večer na wc všimla som si hnedý výtok ( ako stará krv) bolo to słabe ale każdym dňom sa to zitenzivnovalo takže piatok,sobota som spinila uz tak povedzme viac ale stále to bola ta stará krv. Dnes je nedeľa a zobudila som sa s väčšími bolesťami krížov a brucha a už je to taka zmiešaná krv nie len ta stara. Neviem, mam to brat ako menštruáciu alebo co to teda je? Je to stále 8 dní do mojej očakavajucej menštruácie a keď to začalo bolo 12 dní. Je víkend takže sa mojej lekárke nedovolam ale zajtra sa jej skúsim ozvať ak to do zajtra neprejde. Diky za rady
5 júla alebo 5 júna si mala ms? Môže byť že sa ti rozbieha ms
@stellarstar 5 júna sorry

5 júla alebo 5 júna si mala ms? Môže byť že sa ti rozbieha ms