icon

Nepravidelná menštruácia

sjuu1998
29. jún 2025

Ahojte. Žijem v zahraničí ale každý rok chodím poctivo domov na preventívky. V sttedu 25.06 som bola na preventívnej u svojej gyn. Robila mi cytologiu a ultrazvuk. Pýtala sa ako vždy , kedy som mala naposledy menštruáciu. Povedala som jej, že 5jula a aj keď menštruáciu nemávam pravidelnú vždy sú tam odchýlky 1-5dni. Povedala mi, ze je to ok dôležité je aby som ju dostala. Ultrazvuk som mala v poriadku žiadne cysty všetko v poriadku. Pri cytologii mi povedala ze voľným okom je to OK ale musíme počkať na výsledky. Vravela že po vyšetrení môžem spinit ( viem vraví to stále po každom ale ešte sa mi to nikdy nestalo). Na druhý večer po návšteve lekárky som cítila jemne bolesti v podbrušku a keď som šla večer na wc všimla som si hnedý výtok ( ako stará krv) bolo to słabe ale każdym dňom sa to zitenzivnovalo takže piatok,sobota som spinila uz tak povedzme viac ale stále to bola ta stará krv. Dnes je nedeľa a zobudila som sa s väčšími bolesťami krížov a brucha a už je to taka zmiešaná krv nie len ta stara. Neviem, mam to brat ako menštruáciu alebo co to teda je? Je to stále 8 dní do mojej očakavajucej menštruácie a keď to začalo bolo 12 dní. Je víkend takže sa mojej lekárke nedovolam ale zajtra sa jej skúsim ozvať ak to do zajtra neprejde. Diky za rady

stellarstar
29. jún 2025

5 júla alebo 5 júna si mala ms? Môže byť že sa ti rozbieha ms

sjuu1998
autor
Autor odpoveď zmazal
sjuu1998
autor
29. jún 2025
@stellarstar

5 júla alebo 5 júna si mala ms? Môže byť že sa ti rozbieha ms

@stellarstar 5 júna sorry