Nepravidelná menštruácia: Kedy navštíviť lekára?
Ahojte
Mam taký problém, menštruáciu som mala zväčša pravidelnú, ale min. rok mi v novembri vynechala (stres nahle výkyvy vo váhe- chudnutie, väčšia fyzická aktivita)v decembri bola a zatiaľ tento mesiac nič. Mi to príde že mi ju vynecháva každý druhý mesiac. Mám sa pomaly začať objednávať k doktorovi? Alebo ešte počkať?
@ivana11155 hrozí mi aj iné závažné ochorenie? Napr neplodnost? Začínam stresovať z toho. Nic mi inak neni, mam len biely vytok ktory mavam vzdy tyzden pred menštruáciou, možno chute na sladke mam, výkyvy nalad.. dufam ze to príde čoskoro
a nemohol sa ti predlžiť cyklus? ovuláciu máš odsledovanú?... mohlo by ti pomôcť sa zamerať na bazálnu teplotu, tá povie o cykle veľa 🙂
Vek?
treba ist k lekarovi a nemusis potom skumat a robit doma pokusy. MOze to byt napr. PCO, alebo nejaky hormonalny problem... kadeco to moze byt a tvoj lekar ta vysetri a povie ti.
PCOS jednoznacne.mam ho cely zivot cyklus cca 90 dni.niekedy aj 120 teda menzes kazde 3-4 mesiace.riesenie by boli hormony ale dakujem neprosim si. Neriesila som to nikdy. deti mame dve a obe uplne prirodzene. Ale trosku to trvalo
Pokial som brala antikoncepciu fungovalo vsetko ako hodinky po vysadeni znova to iste.
Práve dnes v noci prišli, asi som len stresovala. Ďakujem 🙂

@cxppp2 objednaj sa urcite, asi to mas celkovo zo stresu, ale ked ta vysetri za to nic nedas.