icon

Nepravidelná menštruácia: Kedy navštíviť lekára?

cxppp2
16. jan 2025

Ahojte
Mam taký problém, menštruáciu som mala zväčša pravidelnú, ale min. rok mi v novembri vynechala (stres nahle výkyvy vo váhe- chudnutie, väčšia fyzická aktivita)v decembri bola a zatiaľ tento mesiac nič. Mi to príde že mi ju vynecháva každý druhý mesiac. Mám sa pomaly začať objednávať k doktorovi? Alebo ešte počkať?

ivana11155
16. jan 2025

@cxppp2 objednaj sa urcite, asi to mas celkovo zo stresu, ale ked ta vysetri za to nic nedas.

cxppp2
autor
16. jan 2025

@ivana11155 hrozí mi aj iné závažné ochorenie? Napr neplodnost? Začínam stresovať z toho. Nic mi inak neni, mam len biely vytok ktory mavam vzdy tyzden pred menštruáciou, možno chute na sladke mam, výkyvy nalad.. dufam ze to príde čoskoro

astrid31
17. jan 2025

a nemohol sa ti predlžiť cyklus? ovuláciu máš odsledovanú?... mohlo by ti pomôcť sa zamerať na bazálnu teplotu, tá povie o cykle veľa 🙂

martinka13
17. jan 2025

Vek?

simca06022011
17. jan 2025

treba ist k lekarovi a nemusis potom skumat a robit doma pokusy. MOze to byt napr. PCO, alebo nejaky hormonalny problem... kadeco to moze byt a tvoj lekar ta vysetri a povie ti.

saxana000
17. jan 2025

PCOS jednoznacne.mam ho cely zivot cyklus cca 90 dni.niekedy aj 120 teda menzes kazde 3-4 mesiace.riesenie by boli hormony ale dakujem neprosim si. Neriesila som to nikdy. deti mame dve a obe uplne prirodzene. Ale trosku to trvalo

cxppp2
autor
Autor odpoveď zmazal
cxppp2
autor
17. jan 2025

@saxana000 sú na to nejaké lieky? Som ochotna podstúpiť cokolvek aby to tak nebolo

saxana000
18. jan 2025

Pokial som brala antikoncepciu fungovalo vsetko ako hodinky po vysadeni znova to iste.

cxppp2
autor
19. jan 2025

Práve dnes v noci prišli, asi som len stresovala. Ďakujem 🙂