icon

Neúspešný kyret - skúsenosti s misoprostolom

12. okt 2025

Ahoje. V 13tt mi.zistili ze bábatko uz cca tyzden a pol nežije. Isla som na kyret, kedze som mala bytostný strach z potratovych tabletiek (misoprostol). Pred 4 dňami som.bola na kyrete, peniaze v obalke putovali primarovi, len aby bolo vsetko ok. Chyba. Po 4 dnoch ( dnes nedela) som skoncila.na urgente so silnymi bolesťami, kde sa zistilo, ze ma.zle vycistil.a ostal mi tak 3 cm kus niecoho. Dostala som na doma 8 tab. Misoprostolu. Dala.som si ich pred hodinou. Prosim.baby, kedy zacne ucinkovat? Ako to.cele prebieha? Mam brutalny strach. Mam doma 14 m babo, doma muž aj mama , keby niečo. Doktorka mi v skratke porozpravala.co ma caka, a ze sa nemam bat a letela lebo musela ist na pôrod. Viete mi plz napisat nejake skusenosti? Nech nie som.taka vyplasena.

zojanka
12. okt 2025

@anonym_autor mne po kyrete v 13tt ostali v maternici veľké kusy zrazenín, prišli na to cca týždeň po zákroku na kontrole. Dostala som dva dni po sebe injekcie, mala som sa začať čistiť v ten deň, alebo na druhý, ale prišlo to asi až na tretí deň od injekcie. Mala som silné kŕče v pravidelných intervaloch, pripomínalo to kontrakcie. Trvalo to asi jeden- dva dni ale chvalabohu všetko vyšlo samé.

vorkola
12. okt 2025

@anonym_autor Nic si mu nemala davat,potom to aj tak dopadne.Mozno bo s lvmyslienkami v obalke,a potom o tom

domka222
12. okt 2025

Koľko si dala,toľko ťa vyčistil. Akože ku korupcii sa viac nevyjadrujem. Ale k téme, stáva sa občas, že kyret je nutné podstúpiť znova.

tandariatko
13. okt 2025

Ahoj, ako si dopadla? Si ok po tých liekoch? Ja som si tým prešla v auguste len opačne... najskôr lieky a potom kyret... lieky august a kyretaz koniec septembra. Stále nie som ok...

autor
16. okt 2025
@tandariatko

Ahoj, ako si dopadla? Si ok po tých liekoch? Ja som si tým prešla v auguste len opačne... najskôr lieky a potom kyret... lieky august a kyretaz koniec septembra. Stále nie som ok...

@tandariatko ahoj, bolo to prijatelne, dala.som si algifen kvapky a dalo sa to rpezit.horsie je ze nie len kusky mi ostali v maternici ale cele babo. Ktore som doma potratila. Zistilo sa ze mi.spackali.kyret.