Neviem či som užila Duphaston
Baby koli tehu beriem 2x denne a teraz pozeram aj tv aj citam a v supliku kde mam lieky som aj zabudla ci som ho otvarala a uzila tbl alebo nie mam zobrat este jednu alebo radsej vecer?? Nechcem pre taku vec volat dr 😑dik
@janetinka27 mam jeden blister a neviem kedy som ten otvorila na zaciatku si to vsimam ale teraz uz nie a doplatila som nato
a ako dlho to uz uzivas?
ja by som si mozno dala pol tabletky, taky kompromis, co ja viem.
polka navyse ti neublizi, chybajuca polka asi tiez nie. ale to je len taky laicky pohlad, mozno niekto poradi lepsie.
duphaston napriklad pre mna bol slaby, uzivala som ho 3x1 tabletku, takze cela jedna navyse by pre mna neznamenala problem.
@janetinka27 od 5 tt tehotenstva denne uzivam
Kludne si daj tabletku navyse, nic sa ti nestane, to je tabletka na udrzanie tehotenstva 😊 je to vlastne progesteron, cize nie liek co ti moze uskodit 😊
@mariavalacsai dakujem za radu
@anavixy no ved to ze pisu ani nebrat dvojnasobok ani brat
Ale ved pisu ze ked zabudnes mas ju zobrat hned ako si spomenies 😃 ak to nebolo pred 12 hodinami… takze ak si zabudla zobrat ti rannu, tak urcite zobrat ked aj teraz.. len nebrat dve naraz
@anavixy ved to neviem ci som
Zobrala
Jaj taaak, ved jasne 🤦🏻♀️ Ale zas pisu ze predavkovanie nehrozi takze.. ja by som si vzala ked tak teraz s odstupom ak si este nevzala doteraz 🙂

a uz si predtym minula viac baleni? moze sa stat, ze mas nejaky platok v inej taske? lebo ak uzivas 2x denne, mala by si mat minute neparne cislo tabletiek (ak si tabletku uzila rano). ja uzivam ine lieky, ale overujem si to podla toho, ci mam tabletku nalavo alebo napravo.