Nevoľnosť z Doxyhexalu
Ahojte, pred tyzdnom mi lekarka predpisala Doxyhexal, kedze som este uzivala ine ANT, tak som ich mala zacat uzivat az dnes. Po prvej tab som do pol hodiny vracala. Neviem co teraz robit, lebo mam zapal vajecnikov, vajickovodov a krcka meternice s tym spojene velke bolesti. Uz to pretrvava asi 3 tyzdne a nic sa stym nerobi (nelieci) doteraz. A ked som mala zacat uzivat tie ANT nastal takyto problem.. gynekologicke som volala, povedala ze cakat do konca tyzdna, ze ak nebudem vracat tak to bude z tych liekov a potom mam prist v pondelok po ine.. mate niekto podobne skusenosti alebo mi viete poradiť? Dakujem.
@sajka21 ahoj ja som nedavno dobrala doxyhexal a tiez mi bolo blbo a to dost, co ja nezvyknem mat problemy so zaludkom akurat tak po opici 😂. Ja som tiez myslela, ze mozno aj babo sa zadarilo, lebo nebolo mi zle od prveho dna a ani po poslednej tab to neskoncilo, este take 3 dni mi bolo tak vselikaj. Skusala som po jedle, medzi a aj pred, no bolo to rovnake. Skusit iba vydrzat
No ja som kratko po uziti prvej tabletky chytila z tychto ATB anafylakticky sok ☹
No skusim este teraz vecer si ju dat a uvidim... mne ta nevolnost trvala tak 15 minut.. a potom vobec nic aj som jedla a nic.. ta neviem.. ale skusim este raz a uvidim.. ved za to nic nedam max mi bude chvilu dle. :D
Fuuuu este mi vysiel aj pozitivny tehu test.. teraz som ho robila... zajtra kupim dalsi... ovulku som mala pred 3 tyzdnami lebo som bola na sone a doktorka mi povedala ze vajecnik po ovulacii... bozeeee tak by som sa tesila aj s priatelom... <3 len aby vsetko bolo fajn a tie antibiotyka co som jedla ma mylia.. myslite ze by to mohlo nieco zle urobit?
Nie, nedam si ich... uvidime zajtra rano urobim dalsi a ak ano tak pojdem rovno k nej... 🙂
Ja ked pocujem slovo doxyhexal tak mi vlasy dupkom vstavaju 😣 ja som z nich na druhy den uzivania dostala zihlavku na rukach a nohach a na teti den vysoke teploty ktore ma totalne odrovnali...urcite neuzivaj ak cakas mimi...
Neviem na 100% to je iba jeden test zajtra uvidime... rano som uzila prvu a aj tu som o chvilu vyvratila... a teraz vecer si uz nedam... 🙂
Dufam ze bude aj zajtra.. 🙂 pojdem tam... 🙂 dakujem..
Dakujeeem.. 🙂

Treba pozriet ako sa maju uzivat v suvistlosti s jedlom. Stalo sa ze sa mali po jedle a uzili sme opacne a vtedy moze nastat ze to zaludok nestravi.