icon

Nežiaduce účinky Duphastonu

3. sep 2025

Ahojte,

beriem na predpis od gyn. Duphaston, ale cítim, že mi vôbec nesadol, mám pachuť v ústach, pocit na zvracanie, pichanie v pravej časti, kde je pečeň a celkovo zlý pocit. Je to odvtedy, čo ho beriem. Poznáte inú alternatívu na úpravu cyklu? Neznesiem asi hormóny, celkovo ich vynechávam a telo si už asi zvyklo na to "čisto,,. Keď tak prírodnejšia cesta.

Gyn. som kontaktovala, ale viem, že tá mi nepredpíše nič prírodné, tak sa chcem poradiť tu

Bolo aj Vám z neho nejak divne?

sajmonka_1216
3. sep 2025

Neužívaš ho na lačno alebo iba s malým množstvom jedla? Mne z neho nebolo zle, ale veľa som pribrala..tak nárazovo

anonym_2ca73b
3. sep 2025

ja som si Duphaston presne z tohoto dovodu ako opisujes zavadzala do posvy. Gynekolog mi to sam takto odporucal.

derna
3. sep 2025

@anonym_autor používam vaginálne

anonym_82697c
3. sep 2025

@anonym_autor duphaston je progesteron a ten mas bezne v tele, len mas s liekmi vyssiu davku v tele. Uzivaj to vaginalne bude ti lepsie

terry658
3. sep 2025

@anonym_autor mne najvaic sadol amelgen. Možno stačí zmeniť značku lieku a hlavne podávať vaginálne.

erikajozef
8. sep 2025

@anonym_autor mne gynekolog najprv odporučil tieto kvapky https://bylinnekvapky.sk/produkt/jv-kvapky-femi...
No bohužiaľ nezabrali tak mi az potom dal duphaston

autor
9. sep 2025
@erikajozef

@anonym_autor mne gynekolog najprv odporučil tieto kvapky https://bylinnekvapky.sk/produkt/jv-kvapky-femi...
No bohužiaľ nezabrali tak mi az potom dal duphaston

@erikajozef a kde máte takého gynekológa, ktorý ide najprv prírodnejšie a až v prípade, že nezaberie, odporúča tieto hormóny? vďaka

erikajozef
9. sep 2025
@anonym_autor

@erikajozef a kde máte takého gynekológa, ktorý ide najprv prírodnejšie a až v prípade, že nezaberie, odporúča tieto hormóny? vďaka

@anonym_autor poprad dr Kramár

cicka33
10. sep 2025
@anonym_82697c

@anonym_autor duphaston je progesteron a ten mas bezne v tele, len mas s liekmi vyssiu davku v tele. Uzivaj to vaginalne bude ti lepsie

@anonym_82697c to sa moze uzivat aj tak, alebo sa jedna o nejAky iny duphaston na vaginálne užívanie? beriem viacero liekov aj na šž, tak by som bola rada keby nemusím vsetko pchat do zaludka

moni106
11. sep 2025
@cicka33

@anonym_82697c to sa moze uzivat aj tak, alebo sa jedna o nejAky iny duphaston na vaginálne užívanie? beriem viacero liekov aj na šž, tak by som bola rada keby nemusím vsetko pchat do zaludka

@cicka33 to je to iste a moze sa uzivat aj vaginalne(ma lepsie vstrebavanie do tela) a moze sa aj prehltnut

cicka33
11. sep 2025
@moni106

@cicka33 to je to iste a moze sa uzivat aj vaginalne(ma lepsie vstrebavanie do tela) a moze sa aj prehltnut

@moni106 super, dik