Nezvyčajná bolesť v boku a jej možné príčiny
Ahojte dievčatá. Neviem, či to ide s vekom ( 38 ) no posledný rok ma pobolieva v ľavom boku, cítim to ako bolesť vaječníka. Prechádza mi to do chrbta, niekedy mám problém sa zohnúť. Pomáha mi pri úľave bolesti len suché teplo. Samozrejme v septembri som bola pri gynekologičke na vyšetrenie: Urobila mi ultrazvuk, cytológiu rozšírenú z jej pohľadu je všetko v poriadku. No potom si neviem vysvetliť tie bolesti. Už si normálne namýšľam, že niečo prehliadla. Bola som aj u fyzioterapeuta, Samozrejme prešiel mi celú chrbticu. Pociťovala som pri vyšetrení bolesti a zhodnotil, že mám skoliózu a posunuté platničky. Po fyzio som mala asi jeden deň pokoj bez bolesti. Mám sedavé zamestnanie, takže pohybu nie je ako by malo byť a zvlášť v zimných mesiacoch. Riešiť to aj s obvodným ???? Nemal niekto podobné problémy ? ďakujem
@alenamihal ďakujem
Ved mas bolesti chrbta, to s vajecnikom nic nema.
Po fyzio ako myslis, ze si mala den bez bolesti - to si tam bola raz?
Na taky chrbat, a pri sedavej praci musis cvicit kazdy den. Fyzioterapiu castejsie, kontrolovat stav, pridavat/menit cvicenia podla stavu.
To nie je, ze ti doktor da tabletku a si vyliecena.
Chod za obvodnym, daj sa vysetrit aby si videla aky je stav teraz, a potom udrziavat aby sa to nehorsilo. Spravu od fyzio mas? Zober ju so sebou.

Ked ti fyzio povedal,ze mas posunute platnicky atd ,tak ja by som to riesila s neurologom a on by ta mal odporucit na magneticku alebo CT a potom sa potvrdi diagnoza a mozes to riesit dalej ako navsteva fyzio,cviky atd ..ale najskor obvodak a vymenny listok ku specialostovi..