Nezvyčajná menštruácia
Ahojte žienky, potrebujem sa s vami poradiť – nestretli ste sa niektorá s niečím podobným?
Bežne mávam pravidelný cyklus 29–30 dní, no tentokrát mi menštruácia meškala 5 dní (čiže cyklus mal 35 dní) a keď prišla, bola úplne iná ako zvyčajne:
Prvý deň len slabé špinenie,
druhý deň silnejšie krvácanie,
a potom už len dva dni veľmi slabé krvácanie – len pri malej potrebe.
Trvalo to teda len 4 dni namiesto bežných 7.
Čo ma znepokojuje, je aj to, že počas celého "krvácania" zo mňa nevyšla žiadna sliznica, ani zrazeniny – len čistá tekutá krv. Myslela som si, že sa to ešte rozbehne, ale už sa nič nedeje.
Dnes som sa viackrát (4×) snažila dovolať svojej gynekologičke, ale nedvíha, tak skúšam šťastie tu.
Máte niektorá skúsenosť s takýmto menštruačným cyklom?
A nemôže to byť z toho extrémneho tepla čo bolo? Alebo stres?
@eliskadad1 stres ani chorobu som nemala a či z tepla to neviem
No lebo mne tak teraz meškali 6 dní a to mám na deň presne 28 dňový cyklus. A ak sa ochladilo, že začalo pršať tak sa mi aj spustili 😀
No lebo mne tak teraz meškali 6 dní a to mám na deň presne 28 dňový cyklus. A ak sa ochladilo, že začalo pršať tak sa mi aj spustili 😀
@eliskadad1 ja by som tiež bola rada , keby sa mi spustili 😄 asi mi neostáva nič len čakať
A testy tehotenské čo na to hovoria? 😅 Ja som minula tri, lebo mi to nešlo do hlavy, ale všetky boli negatívne. A už som si povedala že no tak už keď neprídu o dva dni tak idem k dr. na krv. A prišli 😀
A testy tehotenské čo na to hovoria? 😅 Ja som minula tri, lebo mi to nešlo do hlavy, ale všetky boli negatívne. A už som si povedala že no tak už keď neprídu o dva dni tak idem k dr. na krv. A prišli 😀
@eliskadad1 negatívne robila som pondelok aj dnes
@ddorotkaa a nemôžeš byť tehotná?
@ddorotkaa a nemôžeš byť tehotná?
@tulipanik12 testy mám negatívne a rozmýšľala som, že či v takom prípadne ,ak nezdvíha gynekológ nezavolať obvodnej , pretože naozaj už neviem ,čo robiť
@ddorotkaa mne sa posledné mesiace deje to,že mávam menštruáciu aj o 2 dni skôr a niekedy to tak vychádza,že v jednom mesiaci mám akoby 2x menštruáciu. Prvý deň úplne slabá,druhý deň trochu silnejšia,tretí deň úplne silná a potom na štvrtý deň zoslabne a piaty deň už nič. Začalo mi to tak po 30tke a gynekológ mi povedal,že je to úplne v poriadku.
@tulipanik12 testy mám negatívne a rozmýšľala som, že či v takom prípadne ,ak nezdvíha gynekológ nezavolať obvodnej , pretože naozaj už neviem ,čo robiť
@ddorotkaa prečo si myslíš, že je to nejaký problém? Cyklus nie je vždy rovnaký.
@eliskadad1 tak dneska som si test ráno zopakovala 😄 tak už len počkam , či čiarka bude silnieť😄
@eliskadad1 tak dneska som si test ráno zopakovala 😄 tak už len počkam , či čiarka bude silnieť😄
@ddorotkaa takže si tehotná?

A nemôže to byť z toho extrémneho tepla čo bolo? Alebo stres?