Niečo na svrbenie dole
Baby prosím čo si mám kúpiť? Strašne ma svrbí rám dole.... Dala som fungucidin ale nič, canesten krém troška ulavilo
Nejaký výplach alebo dačo? Ďakujem
@simona1998 nie ale akurát som o tom čítala.. To si mam kúpiť co ich tam je 5 ks? A to každý deň jedno ci ako, nikdy som to nemala 🙂
@noami12 ahoj... Mam doma toho asi 5 ks kedysi som to mala... Môžem si to nasadiť aj bez Dr? Mala som kedysi 2 balenia keď som bola tehu ale nekázala mi všetko dohrať
https://www.pilulka.sk/files/upload/files/2018-...
My s mamou používame len rosalgin no skoro všetky baby v rodine a ešte sa nestalo že by nepomohol 🙂 kukni a uvidis
Ahoj ja som mala počas tehotenstva takzvanú 'plesen' tam dole , celé tehotenstvo sa to opakovalo , svrbenie a starasne pálenie, ja som používala vyplach, jeden vyplach každý večer a pomohlo to.. síce je to dosť drahé ale veľmi odporúčam
Lieky by sa nemali nikdy ordinovat mimo lekára, ale ja som si ich sama tiež naordinovala keď som mala problém a uľavilo sa mi veľmi alebo potom je dobre aj papilocare zabíja hpv vírus a po ženských operáciách sa aj nasadia na zotavenie,je voľnopredajn. 7 ampulky je v balení na každý deň jednu a stoji cca okolo 28 euro

Rosalgin si skúšala ? 🙂