Noresthisteron Zentiva a zvýšená teplota
Ahojte
Mala ste niektorá podobný problém pri braní tabletiek Noresthisteron Zentivu, na oddialenie menzesu?
Bohužial mám silný menzes a mám buď na 26 deň alebo aj na 30. A vyšlo to na dovolenku, posuvám len o 5 dní, ale musela som začať skôr a beriem do soboty a to bude 8 deň.
Lenže mám stále zvýšenú teplotu. Raz som mala 38. Necítim sa byť chorá, skôr som unavená a mám zimnicu. Bola som aj u obvodnej na odver krvy, ale nemám zápal. Zajtra sa jej mám ozvať či to prešlo. Ale podla všekthého tieto lieky, môžu sposobovať +0,5-1 c telesnej teploty.
Brala som dávnejšie, ale nemala som tento problém.
Ale možno ste to mala niektorá?🙂 alebo radšej vysadiť?
Gyn. Som nevedela kontaktovať, nezdvíhali.
Ďakujem
@melani19 ahoj , ja som brala pravidelne kvôli cystam plus posunutie menzesu kvôli dovolenkam a nestretla som sa s tým . A to som ho brala uz určite 10x minimálne . Jedine som mala z neho zvýšené pečeňové testy
@simona1998 tak asi mam fakt chripku ako povedala doktorka :/ deti ale uz su na tom dobre 5-6 dni a vyslo to na mne blbo
@simona1998 tak asi mam fakt chripku ako povedala doktorka :/ deti ale uz su na tom dobre 5-6 dni a vyslo to na mne blbo
@melani19 ahoj, ja som ho brala dlhodobo s prestavkami niekolko rokov a zvysenu teplotu som nemala
@melani19 ahoj, ja som ho brala dlhodobo s prestavkami niekolko rokov a zvysenu teplotu som nemala
@janetinka27 dakujem, tal asi som fakr chytila chripku. Lebo zevraj mam aj cerevene hrdlo. Neboli ale. Len sa cirim byt unavena a je mi zima. Deti boli chore, ale minuly tyzden. No nic dostala som kalobu a paralen a vitaminy. Do piatka ak nebude dobre mam sa ozvat a da mi asi antibiotika , aby mi nebolo potom horsie na dovolenke

@melani19 ahoj , ja som brala pravidelne kvôli cystam plus posunutie menzesu kvôli dovolenkam a nestretla som sa s tým . A to som ho brala uz určite 10x minimálne . Jedine som mala z neho zvýšené pečeňové testy