Norethisteron a nafúknuté brucho
Ahojte brala niektora z vas tieto lieky? Ja to mam brat 10 dni kvoli polypu , ale par dni ich beriem ale tak neskutocne mam nafuknute brucho ze ledva dycham takusto aj prsia ma bolia neviem ci je toto ok mate skusenost?
Brala som A nemala som žiadne neziaduce ucinky ale nafukovanie je veľmi časté u veľa žien
Brala som a mala som brutalne brucho, nabrala som 5 kil a aj akoby silný PMS. Toto hormóny robia.
@michaela329 takze jw to stoho vsak ja som sa zlakla davala som si barsco na travenie nic nepomaha jak tehotna som
@christin1280 u mňa to bol on...a to som si ním posúvala menzes na dovolenke - no tak mi z neho bolo nafigu, že som radšej menzes mohla mať 😅 Prejde to po menzese, neboj sa
Tiež som ho brala kvôli polypu a pribrala som 2 kilá, ale po ms už to všetko akoby zázrakom odišlo, asi to bola len voda
@christin1280 je to normálne máš akokeby dlhšie PMS🙂aj ja ho teraz beriem už 2 t a ešte týždeň, ale dobrý liek zaberie na čo má...
@baskustek a tiez si bola taka nafuknuta jak balon ? Jak keby som mala kamene v bruchu prishaam
Tiez som bola taka nafuknuta az som sa neprijemne citila. Ja som ich uzivala pocas dovolenky pri mori a teda aj som sa hanbila chodit po plazi. Okrem toho,ze to bolo vizialne neprijemnu pohlad,tak aj fyzicky som sa citila nanic,taka plna,tazka neviem ako to opisat.
@baskustek a zmizol ten polyp?
@christin1280 mne predtým robili aj hysteroskopiu, takže ho odstránili manuálne a plus mi dali ten Norethisteron na doliečenie
@christin1280 ja som to mala zložitejšie, na klinike mi robili opu + hysteroskopiu naraz, takže bola som nafúknutá, ale hlavne z tých všetkých hormónov

tiež som bola nafúknutá celý čas čo som to brala