Norethisteron a posunutie menštruácie: Skúsenosti a rady
Ahojte, mate nejaka skusenost, ze ste si posuvali menzes pomocou tychto hormonov, tak, aby ste dostali skor ?
Vychadza mi presne v den zaciatku dovolenky. Potrebovala by som dostat o 3 dni skor. Viem, ze je moznost si posunut aj neskor ale uz som to raz tak robila presne podla pokynov gynekologa a menzes som aj tak dostala ale slabucky.
Tak ak mate nejaka podobnu skusenost, sem s nou.
Dakujem ☺️
@gretulienka156 tieto lieky menzes posúvajú,nie sú na to,aby si ho dostala skôr
A zároveň nie u každej ženy fungujú, proste telo je "individuálne"takže ani lieky ti to nezaručia
@gretulienka156 nie, vieš začať brať 3 dni pred menzesom a pokým ich budeš brať nedostaneš po dobrati do 2*3 dni dostaneš
@luccija dakujem za info
@pluss nie mam ju uz buduci mesiac, minule som tento liek brala presne ako pises a aj tak som dostala ale slabo a potom ked som dobrala tak sa uplne rozbehla takze vo vysledku som mala asi 2 tyzdne 😄 preto nechcem zasa oddialivat
@gretulienka156 musíš ich brať ako ATB dodržiavať čas každých 12 hodín a správnu dávku.Mne vždy pomohol ráno večer tuším?5 mg
@luccija a nemala si vedlajsie ucinky ?
@gretulienka156 nie, možno viac zavodnena ako, keď už čakáš na menzes, ale mne vždy pomohol ja som ho brala jeden čas aj na úpravu cyklu viac mesiacov
@luccija ja mavam totiz hrozny pms - uz 2 tyzdne pred ms mam strasne bolestive naliate prsia, tiez zavodnena, neviem si predstavit ze by som aj 3. tyzden este tak tahala ..
a nemala si potom prilis silne krvacanie ?

skôr? tabletky slúžia na oddialenie...takže neskôr....neviem kedy máš tu dovolenku...ak napr o polroka vieš si každý mesiac poposuvať o pár dní a tým pádom by ti to vyšlo "akože" skôr ale načo si takto rozhádzať všetko....posuň na neskôr a začni ho brať 4 dni pred začiatkom a 2x denne...