icon

Noretisteron a posúvanie menštruácie

6. júl 2022

Ahojte, plánovaný termin menšttruacie mam zajtra 7.jula (28.den). Cyklus mam dakedy pravidelný dakedy mi mešká 2-3dni obcas aj viac. Plánovala som dovolenku od pondelka 11.1., takze som to nechcela nechat na osud a chcela som si to posunut noretisteronom.. viem ze by sa mal brat 3dni pred očakávaným cyklom ale vzala som prvu tabletku az dnes rano ale cely den som citila uz tlaky v podbrušku, navaly, citliva nalada a slabosť.. nakoniec asi v pondelok nejdeme takze je dobry napad to vysadiť? Zareaguje vobec telo na tu jednu tabletku alebo moze spustiť menštruáciu? Pokračovať v tom? Ci nebrať dalej a radsej nech dostanem menštruáciu a potom mam pokoj? Kedze ideme az neskor...dakujem za odpovede a skúsenosti 🙂)

elizita
6. júl 2022

Výsad. Budes krvácať a máš to z krku. A nabudúce nerob pokusy keď je napísané min.3 dní tak to dodrz.

autor
6. júl 2022

@elizita takze ta jedna davka mi nemoze spôsobiť ze by to uz zacalo pôsobiť?

elizita
6. júl 2022

Veď aj keď vysadiť po týždni tak do3 dní sa ti spustí mrcha

autor
6. júl 2022

@elizita dakujem pekne nebudem v tom teda pokracovat

pininka1
6. júl 2022

Ja ho teraz beriem, ale nie aby som vobec nemala, ale aby som dostala skor, kedze mi neustale meska, cize beriem 9 dni a potom prestanem brat a dostanem tak do troch dni, akurat to stiham pred dovolenkou. Uz som to tak robila aj pred dvoma rokmi. Mne ale tento liek inak nic nesposobuje