icon

Nutkanie na toaletu pri zápale močových ciest

1. máj 2025

Ahojte mozem mat pocit nutkanie na wc ze idem aj 3 x za hod bwriem antibiotika na zapal moc.ciest

glade22
1. máj 2025

To nutkanie máš na močenie?

autor
1. máj 2025
@glade22

To nutkanie máš na močenie?

@glade22 ano zabudla som to napisat 🙈stale mam pocit ze sa mi chce ist na wc a len otat idem

glade22
1. máj 2025

Stále som neporozumela, ci je to nutkanie na močenie alebo na stolicu.
Ak na močenie, tak je to bežný príznak zápalu močových ciest.

autor
1. máj 2025
@glade22

@glade22 na mocenie antibiotika beriem od pondelka no pocit nutkania mam stale

autor
1. máj 2025
@glade22

@glade22 uz som zufala s toho bola som aj na gyne tam je setko ok

yollanda
1. máj 2025

Pri zápale mocakov je to normalne

autor
1. máj 2025
@yollanda

Pri zápale mocakov je to normalne

@yollanda ja viem ale aj napriek tomu ze antibiotika berem 4 dni?

yollanda
1. máj 2025

Áno! Ja som mala raz taký zápal, že dva mesiace po preliečení som mala nutkanie

autor
1. máj 2025
@yollanda

Áno! Ja som mala raz taký zápal, že dva mesiace po preliečení som mala nutkanie

@yollanda boze to fakt ja som uz zufala teraz ma to stale tlaci na wc nevien kedy to skonci

danieli
1. máj 2025

Po dobratí skoč na kontrolu, možno ten zápal potrebuje iný druh antibiotík

denisa_deniska
1. máj 2025

To je čudné, mávala som zápaly x krát do roka, a nutkanie prestalo asi tak 4 hodiny od užitia prvej antibiotickej tbl, a na bolesti ti antibiotiká pomohli?

anna777115
1. máj 2025

Niektoré ATB, práve toto nutkanie spôsobujú. Mojej dcére predpisuje pediater sumamed, kedže je alergická na penicilín a vždy pri užívaní a scela dva týždne po, má takéto problémy.

andreatytler
2. máj 2025

Nepokracuj v tom trapeni. Chod spat k doktorovi. Antibiotika by mali zabrat do 2 dni. Podla mna mas bakterie ktore su rezistentne na antibiotika co beries. Daju ti ine antibiotika.
Mas moc zakaleny? Taky je ked mas v nom stale bakterie.

autor
2. máj 2025
@andreatytler

Nepokracuj v tom trapeni. Chod spat k doktorovi. Antibiotika by mali zabrat do 2 dni. Podla mna mas bakterie ktore su rezistentne na antibiotika co beries. Daju ti ine antibiotika.
Mas moc zakaleny? Taky je ked mas v nom stale bakterie.

@andreatytler praveze nemam ani nepáchne dnes rano som davala do labaku dalsi moc a bol normalnej farby neviem ci su to iba take dozvuky alebo uz fakt neviem vysetrenie na gyne som apsolvovala

danica2711
2. máj 2025

choď na WC, kedykoľvek máš nutkanie, moč nemá pri zápale ostávať dlho v mechúri. Pi čo najviac, čistú vodu aby si si mechúr preplachovala. Kedysi som mala obdobie, keď som na zápaly močového mechúra trpela, toto mi (okrem liekov, samozrejme) poradil, urológ. Odvtedy len čo mám podozrenie, že si cítim mechúr (kto tým niekedy trpel, pochopí, že sa človek trochu viac sleduje), začnem sa nalievať vodou a "vyčurám" to

autor
2. máj 2025
@danica2711

choď na WC, kedykoľvek máš nutkanie, moč nemá pri zápale ostávať dlho v mechúri. Pi čo najviac, čistú vodu aby si si mechúr preplachovala. Kedysi som mala obdobie, keď som na zápaly močového mechúra trpela, toto mi (okrem liekov, samozrejme) poradil, urológ. Odvtedy len čo mám podozrenie, že si cítim mechúr (kto tým niekedy trpel, pochopí, že sa človek trochu viac sleduje), začnem sa nalievať vodou a "vyčurám" to

@danica2711 snazim sa prelievat ale to ze ma to stale ako keby dráždi je hrozne stale citim take nepohodlie dolu

1natasa1
2. máj 2025

No je to normálny sprievodný jav pri tomto ochorení. Takže musíš len vydržať, kým to prejde.

andreatytler
3. máj 2025

Tak ked si niesla moc na dalsi test, tak ti povedia ci mas este bakterie alebo nie. Skus horuci obklad a brusnicovy dzus, alebo brusnice v podobe piluliek.

veronika150999
3. máj 2025
@denisa_deniska

To je čudné, mávala som zápaly x krát do roka, a nutkanie prestalo asi tak 4 hodiny od užitia prvej antibiotickej tbl, a na bolesti ti antibiotiká pomohli?

@denisa_deniska klamstvo, tak to nefunguje

denisa_deniska
4. máj 2025
@veronika150999

@denisa_deniska klamstvo, tak to nefunguje

@veronika150999 😂 a ako to funguje? Snaď sa cítim, nie?