Obaja môžu mať deti, ale nie spolu.
Neviem ci uz takato tema nahodou nie je, ak ano tak sa ospravedlnujem. ale zaujimalo by ma ci je tu niekto s takouto skusenostou a ci sa to da potvrdit nejakym vysetrenim . Ja osobne som pocula o takych pripadoch ale nikoho takeho nepoznam..
poznám taký pár, tiež im to potvrdili lekári na základe nejakých vyšetrení, obaja sú zdraví, no ich imunitné systémy sa navzájom "nemusia".. napriek tejto informácií a teda toho, že nemajú deťúrence sú ale doteraz spolu (obaja majú už po 40ke)
@ludinka moja kamaratka je taky pripad ☹
je mi ich luto...lebo su obaja strasne zlati a deti lubia....rozhodli sa po vsetkych pokusoch a vysetreniach,ze dietatko si adoptuju....ale tiez som pocula,ze sa stava...ze aj taketo pary k babu dojdu...takze vsetkym drzim palce a prajem,aby sa lekari mylili...
my máme v rodine taký pár, sú spolu 13 rokov, obaja plodní, len, ako hovorí kočena, ona je na svojho chlapa "alergická" 😀 majú imunologický problém, skúsili kdečo, aj CARy v zahraničí...o adopcii ani veľmi neuvažovali, až pred tromi rokmi nad tým začali premýšľať a pred rokom si adoptovali bábo, a ich vzťah ešte zosilnel.
Tu mas aj clanok o tych Kosiciach:http://www.mamaaja.sk/tehotenstvo-a-porod/chceme-babae...
Musis poziadat svojho gynekologa, aby ti vypisal ziadanku a poslal ta tam na vysetrenie.Drzim palce.
dakujem Va, vsetkym za nazory, no najblizsie poviem gyndosovi nech poradi kam ist na vysetrenie 🙂
@ludinka mam skusenost v rodine. svokryn brat. potom sa aj rozviedli kvoli tomu, lebo spolu nemohli mat deti. neskor si kazdy nasiel ineho partnera a obaja maju zdrave deti.

@ludinka ja poznám jeden pár... 8 rokov spolu a nič, podľa vyšetrení obaja v poriadku... po rozchode má každý vlastné dieťa s novým partnerom / partnerkou... a teda ako sa hovorí, že len matka je istá, tak v tomto prípade má aj on svoje otcovstvo potvrdené...