icon

Obavy z genitálneho herpesu

31. aug 2025

Ahojte, ide ma poraziť od strachu😭. Vec je taká, že sa mi objavil pluzgierik (?) tam dole pri vstupe na jednej strane pod malým pyskom.... Frajer mi daval oral a jeho strnisko na brade ma extremne škriabalo a bolelo a myslim si, že ma aj nechtom poškriabal tam dole lebo presne na tej rovnakej strane ma to zabolelo.... potom som začala aj špiniť. Ihneď som išla na wc a už vtedy som citila extremne palenie a bolesť a na druhy den sa mi tam objavilo toto😭😭. Lekarovi idem v utorok, mate prosim niekto skusenost?? Nemala som predtym žiadne ťažkosti, len som veľmi citlivá tam dole a obačas mam aj alergiu na latex :(((

anonym_f92660
31. aug 2025

genitálny herpes je z herpetickeho vírusu HSV2- je to infekčné ochorenie, tým sa musíš najprv nakaziť, ten nevznikne hneď. fotku si nedala, ale keď si si neni istá a boli ta to, smer gynekológ

autor
Odpoveď bola odstránená
sense
31. aug 2025

Hod si do Google ako vyzerá generálny herpes a porovnaj

autor
31. aug 2025
@sense

Hod si do Google ako vyzerá generálny herpes a porovnaj

@sense
Porovnavam ale ja som už v takom strese že ja neviem😭😭 preto si prosim o radu

sisska96
31. aug 2025

Podľa mňa je iba podráždené. Alebo mal špinavé nechty a bradu

sense
31. aug 2025
@anonym_autor

@sense
Porovnavam ale ja som už v takom strese že ja neviem😭😭 preto si prosim o radu

@anonym_autor ak máš jeden malý pľuzgierik to budeš mať zrejme len podráždené. Predpokladám že nemal on žiaden herpes keď ti robil orál . Ked ta to skriabali čo si ho hneď nestopla

sisska96
31. aug 2025

či afta. No múdrejšia budeš u doktora

anonym_41258e
31. aug 2025

Väčšinou genitálny herpes ma viac pľuzgierov, šíri sa. A ako bolo už vyššie spomenuté prenáša sa pohlavne. Že ťa niekto nakazí a nie kondóm nechráni.

mirokub
Odpoveď bola odstránená