icon

Odporúčania na jemné a bavlnené vložky

lexilero
11. aug 2025

V poslednej dobe som rozmýšľala nad niečím jemnejším ako Always... vyskúšal niekto z vás Coté? Alebo iné úplne bavlnené?

Máte nejaké odporučania?

veltraud
11. aug 2025

ja som to teraz riesila. v dm maju ginger, tusim tak sa volaju, v krabicke. a dobre recenzie su na gentle day. oboje som kupila. presne som sa zamyslala, ze skusit eliminovat dotyk sliznice s chemiou. zatial som ich mala 1 mesiac a celkom fajn 🙂

anonym_e969fb
11. aug 2025

@lexilero poslednu dobu riešim to isté. Neviem či always zmenili zloženie ale dráždia ma a spôsobujú mi zapareniny posledný asi polrok.

zuzubb007
11. aug 2025

Always sú za mňa najhoršie umeliny na trhu, tie by som nikdy nemohla používať, za mňa Ria používam roky a to je neporovnateľne materiálovo úplne hebké bavlnene

marcellka32
11. aug 2025

Naturella a gentle day z DM

marcellka32
11. aug 2025

Najlepšie su aj tak biointimo

sara07
11. aug 2025

podobné skusenosti mám, dm naturella alebo gentle

olivia_c
11. aug 2025

@lexilero gentle day su za mna topka. Nekupuj ale v dm, ale cez ich eshop vacsie balenia za lepsie ceny.

nevenka
11. aug 2025

@lexilero ja som skusala Cote, aj Bella, tie boli bambusove a este Jessa Nature a este aj drahsie, ale mne na prve dva dni vobec nestacili. Tak sa zdeformovali a odliepali sa kridelka, ale mozno aj preto, ze sa dost potim. Ale na dalsie dni uz super. Ten povrch je vyborny.

nastaaa
28. aug 2025

Ja odporúčam Tiande vložky , sú vyrábané z čistej bavlny, neobsahujú plasty a majú perfektnú savosť.