icon

Opakované mykózy po pohlavnom styku

15. apr 2025

Žienky zažila ste niektorá neustále mykózy po styku s partnerom? Aj napriek tomu, že on má výsledky ok.. mám po každom styku zápal. Je možné že si proste nevyhovujeme ? Ja už to nezvládam. Skúšala som všetko, ale mať ich skoro neustále ma ničí..

otazka26
15. apr 2025

Čo všetko si skúšala?

autor
15. apr 2025

@otazka26 krémy, čipky, probiotika, antibiotiká, vyplachy, zmena stravy ( sladké nejem ani som nikdy nejedla ).

sandra49
15. apr 2025

On ma výsledky ok znamená, že bol na riadnom vyšetrení, brali mu stery? Alebo len, ze nemá žiadne problémy ? Mala som takého partnera a bol to des..neskôr som zistila, ze mal cely čas aj bokovku..on absolútne žiadne problémy nemal ale zrejme to prenášal medzi nami dvomi. Nebol dlho mojim partnerom, aj rok stačilo točiť sa v mykozach..

domkakvet
15. apr 2025

Uz tu bola takato tema, tusim sa potom zistilo, ze partner bol neverny.

ivanka349
15. apr 2025

no z nicoho nic to neni to je jasna vec ako pisu
dievcata

zuzanita1609
15. apr 2025

A máš to odzačiatku,ako ste spolu? Ono to môže byť aj to,že si proste spolu nepasujete po intímnej stránke, niečo také,ako taká "alergia"na neho. Alebo potom tá iná možnosť, ktorá už bola spomenutá vyššie.

hopsas
15. apr 2025

Bol na normálnom vyšetrení? Ma papier s tým že je ok? Ty si bola u gynekológa alebo sa liečis sama? Predpokladám že ste obaja boli u lekárov a ste prelieceni obaja. Ak si dávaš pozor - sauny, wellness, prádlo len bavlna, nejdeš sladké...tak už veľa možností neostáva...

simsalabim
15. apr 2025

Gynekolog skusil 6 mesacnu profylakticku liecbu? A imunologicke vysetrenie? Ja som mala kedysi davno - cca 30 rokov dozadu - podobny problem a absolvovala som alergo, imuno (dnes uz sa da dat autovakcina, vtedy to neslo - kvasinky su v tvojom tele vzdy pritomne, autovakcina ma zabranit vzniku infekcie), gastro and endokrinologiu. Nakoniec mi pomohla homeopaticka jedinou davkou liekov. Dnes ale je kopec moznosti, ziadaj dalsie vysetrenia. A nie, partner mi nebol neverny a sme stale spolu.

autor
15. apr 2025

@sandra49 mám podozrenie už aktuálne aj ja.. aj keď som tomu veriť nechcela. Robili mu výter a nevyšlo mu tam nič. Preto som prišla s teóriou že ho moje telo asi odmieta lebo to je už nereálne .. keď som bola odcestovaná nemala som žiadne problémy, po návrate som mala kontorlu - výsledky ok. Prišla som domov a do týždňa výtoky, pálenie ..

autor
15. apr 2025

@zuzanita1609 prvé 2 -3 mesiace som to nemala práveže

autor
15. apr 2025

@hopsas áno, toto všetko dodržiavam a na tieto miesta nechodím.

hopsas
15. apr 2025

Hm....a on si čo o tom myslí?

sandra49
15. apr 2025

Tak potom to zrejme bude ním.. lebo keby máš nejaké alergie intolerancie ako píše žienka vyššie tak by si to mala vždy.. ale keď máš s nim sexuálnu pauzu a si okej tak to bude v tom. Neviem ci reálne existuje niečo také, ze si nepasujete..ze sa nejak vaše telesne tekutiny neznesú.. a myslíš, ze by bolo možné s nim nemať sex aspoň mesiac? Ešte ma napadlo používať kondóm.. alebo možno ma zlu hygienu rúk? Ťažko povedať..

autor
15. apr 2025

@sandra49 pokial sme používali kondom, bolo všetko ok. Preto som už žiaľ presvedcena že to musí spôsobovať on :/

sandra49
15. apr 2025

Hm tak to je ošemetna situácia..a ma priestor na to aby mal aj inú? Bývate spolu? Tak skus sex len s kondómom keď sa mu nemôžeš nejaký čas vyhýbať a sleduj si to..

michaelam2
16. apr 2025

Si si ista ze bol u lekara? Videla si vysledky alebo pocula ako s nim vola?

lanka999
16. apr 2025

na tvojom mieste by som si popytala lekarsku spravu aby si na vlastne oci videla ci tam vobec bol a ake ma vysledky, lebo je divne ze tebe sa to opakuje, jemu nieje nic a ako tvrdis ze bazenom sa vyhybate 🙂

simsalabim
16. apr 2025

Urcite od neho pytaj lekarsku spravu. Moze a nemusi to byt on - spustacov mykozy je vela, napr oslabena imunita, alergie, cukrovka…. Skusal tvoj gynekolog profylakticku liecbu? Vacsinou trva 6 mesiacov. Ine vysetrenia? Imunolog? Toto vsetko by som skusila tiez.

autor
4. máj 2025

Len sem pridám záver - aby bola téma uzavretá. Bývalý priateľ mal popri mne iné, áno bolo ich viac. Zväčša jednorazovky vraj. 🙂 tak to bol dôvod reakcii môjho tela ..

joannita
4. máj 2025

🤦 chlapi sú hovada fakt
Ako si na to prišla?

berta100
4. máj 2025

Presne to iste mala moja kamoska, neustale mykozy, pravidelne u gyn, liecba, na muza nedala dopustit, samozrejme naivita.Po 15 rokov zistila, ze ju x rokov podvadza, vzdy jednorazovky.Gynekolog jej hovoril, ze opakovane mykozy mozu signalizovat neveru.Rozviedli sa a odvtedy po mykoze ani stopy.

sandra49
4. máj 2025

Takže sme dobre predpokladali..aj mne sa to stalo ako som písala aj ostatným babám. Je super, ze je bývalý 😉 prajem ti aby si nasla šťastie s niekym kto ťa nebude klamať ale lubit😉 a ako si na to prišla? Lebo si písala, ze všetko sa zdá v poriadku..

lanka999
4. máj 2025

ahoj prosim ta napis sem ako si na to prisla fakt ma to velmi zaujima 🙂