Opakujúce sa mykózy: Ako ich efektívne liečiť?
Pekný deň
Už ôsmy rok bojujem s opakujúcimi sa mykózami
Opakujú ca pravidlne pred alebo po menštruácií
U pani gunekologičky som pravidelne stále to riešime a buď nejakými antibiotikami alebo inými liekmi výplachmi a nič nezaberá raz je tam baktéria Candida raz viacero baktérií
Riešim to aj s imunológom dostala som tabletky na posilnenie imunity beriem ich už druhý týžden potraviny obledzujem vynechávam tie ktoré mi robia zle a mykóza je späť
Skúsila som mastičky vyplachy probiotiká antibiotiká a nevidm sa toho zbaviť navždy
Viete mi nejak poradiť pomôcť?
@biankach156 candida je kvasinka, nie bakteria. Na nu moze gyne predpisat Fluconazol na profylakticku liecbu 6 mesiacov. Ak nezaberie, imunolog, vyrobi autovakcinu. Bakterie ti vykultivovali ake?
na tvojom mieste radim vynechat bazeny, posilnit imunitu nejakymi pripravkami, nemoze ta nakazit opakovane tvoj priatel....skus vyplachy rosalgin, zmen stravu, obmedz sladkosti
Sestre sa tychto opakujucich zapalov pomohol zbavit wobenzym...treba dlhsie uzivat
Sestre sa tychto opakujucich zapalov pomohol zbavit wobenzym...treba dlhsie uzivat
@jarmila2010 aj u nas viacerým ženám v rodine pomohol na toto.
Mňa to nebavilo brat toľko tbl denne, som rada ak vypijem jednu ,ja som zvolila dlhodobo nonstop brat probiotika autorka, aj rok vkuse, kus trvá kym sa to obnovi, ale mam s tym pokoj uz niekoľko rokov.
@biankach156 odporúčam liečebnú kúru s mycomax tabletkami, ktoré sa prehltaju. Je to dlhodobá liecba kvasiniek. Opýtaj sa svojej gyn. Ja odvtedy nemam žiaden problém, je tomu uz 2 roky.
@biankach156 preliečiť partnera, zbytočne sa budeš liečiť len ty, keď on bude prenášať kvasinky ďalej

@biankach156 nemam to na sebe vyskusane ale akurat vcera mi svagrina hovorila, ze ona si z casu na cas dava tie anionove vlozky a ze tie na taketo veci velmi priaznivo posobia