Opakujúci sa zápal močových ciest
Ahojte baby,
už viac ako pol roka mám tento problém.
Bola som u doktoroch, asi už všade. 🙂
Najprv som mala Enterococcus facealis, brala som Macmiror tablety aj čapíky.
Dočasne bolo lepšie, po pár mesiacoch zasa horšie, výter ukázal napokon Gardnerellu vaginalis a Candidu, dostala som Ciprofloxacin, neskôr ako sme mali výsledok z laboratória, tak mi gynekologička predpísala Entizol a Flucosandoz (takisto aj pre môjho partnera).
Neskôr výsledky boli už všetky negatívne, aj som sa cítila dobre.
Teraz, v posledných dňoch cítim pri močení taký menší diskomfort, dúfam, že sa mi to nevracia znova, je to už ako začarovaný kruh. :((
Baby ak aj vy ste mali podobnú situáciu, poraďte mi prosím.
Čo robiť? Mám u seba aj voľnopredajné lieky (D-manozu atď) aj nejaké predpísané lieky, len neviem čo robiť, ktoré zobrať.... čo by pomohlo najviac?
Pomôžte mi prosím, ďakujem pekne.
Prepáčte, že píšem anonymne, ale je to háklivá téma. Vďaka za pochopenie.
@sweet20 ake rady ?
@sweet20 dobrý deň ,prosím vás , viem žesu to už 2 roky, ale aj ja vás poprosím o radu čo ste robili. Ja už som z toho zúfalá ďakujem
@timea301196 rady gynekologicky a urologa..
@snickers01 ... to su rady typu , ze umyvat sa po styku a pred nim.. ziadne umyvacie emulzie, iba vodou sa umyvat.. ziadne pradlo ani spodne neperiem v avivazi iba pouzivam praci gel.. plus do kazdeho pradla davam dezinfekciu na pradlo (zabija to aj bakterie ecoli, ktore sposobuju tento problem).. a take rady no.. od vtedy nikdy som nemala ziaden problem
@sweet20 no to robím 🙂
@timea301196 a stale mas tie zapaly?
@timea301196 lebo mne prave toto pomohlo co som pisala.. hlavne tieto body

ahoj, mozes mi napisat... ja som ku gyno a uro chodila ako na klavir.. chvalabihu mam pokoj.. stacilo pocuvat len ich rady co mi pomohli .. ak to nechces tu rozoberat