Operácia endocysty na súkromnej klinike

16. mar 2024

Ahojte. Je tu niekto koho operovali v sukromnej nemocnici na endometrioznu cystu? Zvazujem sukromnu kliniku z dôvodu, ze som bola uz 2x na operacii v statnej, a teda nemam dobre spomienky, plus som si tam odlezala 4 dni. Ako to funguje v súkromnej? Kolko dní si tam treba po laparoskopii odležať? A celkovo, kolko dni treba byt PN? Kedze som v skusobnej dobe, nerada by som bola dlho doma(samozrejme viem ze zalezi aj od rekonvalescencii) Ďakujem. 🙃

engel76
17. mar 2024

V sukromnej si jednu noc a na druhy den ides domov, ak nie su problemy. Doma som bola mesiac, kedze som si dala home office. Musis ist hned v skusobnej dobe na tu laparoskopiu?

lianka111
23. mar 2024

Ahoj ja som bola operovana 20.3.2024 na Antolskej. Mala som cystu dermoidna nakoniec až 10*6cm a isiel aj vaječník pá pá. Bola som v štátnej a nemozem na to oddelenie povedať nič zlé. Sestričky čistí anjeli a to myslím vážne a aj lekári. Po operácii som bola až do rána na jiske, kde chodila každú chvíľu sestrička. Dostávala som infuzky od bolesti, preventívne Atb, injekcie na zrážanlivost... Na 4den už som fungovala úplne sama a prepustili ma. Tiez som zvažovala súkromnú, ale neľutujem, uľahčili mi to tam,kedze 2dni som dostávala proti bolesti. Bola som laparoskopicky a telu to dá zabrať a to nemám ani 40este. V súkromnej prevažne púšťajú na 2den,ale záleží od stavu a rozsahu zákroku.