Operácia hemoroidov

basska23
31. jan 2020

Ahojte už 4 roky ma trápia hemoroidy.Momentalne som 5 mesiacov po sekcii a teda myslela som si že ked som nerodila prirodzene tak sa mi stav zlepši.Pred pôrodom mi chirurg napisal do lekárskej správy že mam 3 až 4 stupeň hemoroidov.
Každy mesiac ked dostanem menstruaciu tak mi vylezie aj žila 😭😭.
Momentalny stav je taký že nemožem chodiť,bolesť je horšia ako pôrodne bolesti.Velke to mam ako slivku a je to fialove.Ospravedlňujem sa ale potrebujem od vas maminky co trpite na hemoroidy podporu a potrebujem nabrat odvahu na operáciu.

kitycat
31. jan 2020

Niesom maminka ale poviem ti toto: doktor a operacia...takto sa trapit 4 roky, preco si to neriesila uz davno? ...taketo stadia sa uz robia v narkoze takze ani nebudes vediet 🙂

basska23
autor
31. jan 2020

@kitycat lebo som bola naivna a verila ze to mastickami vyliecim a mala som a teda aj mam strach z toho že mi budu riť rezať.Toho sa bojim najviac 😔 Bola som viac krat pod narkozou mam za sebou aj operacie ale ta predstava že mi budu robiť niečo s ritou je hrozná a neviem to prekonať.

brna1989
31. jan 2020

@basska23 choď do toho!! Prekonaj to,že ti budú robiť niečo so zadkom a myslí na to akého nekomfortu sa vo svojom živote zbavíš! 😊👍

kitycat
31. jan 2020

pred dvoma tyzdnami som bola na laserovej operacii toho co mas ...pod ten noz pojdes skor ci neskor. Ved sa musis bat ist na zachod cupnut si alebo nieco dvihat
@basska23

kikaart
1. feb 2020

@basska23 mne operovali v Handlovej, Dr Vyrostko. Odporúčam. Po operácii bezbolestne. Jeden deň som prišla, na druhý domov. Sama som sa odšoférovala a aj po operácii nič hrozné. Známa si dala robiť zlatú žilu to je asi iné v Žiari u kehera a išla umrieť robil jej to ambulantne pod injelciami. Ale je pravda ze mala najhoršie štádium. Netreba čakať nie je to hanba. Sú na to odborníci a vôbec neriešia.

kikaart
1. feb 2020

@basska23 a ešte jeden dotaz v Handlovej mi to robili pod lumbalkou, necítila som si od krku dole nič. Bola som pri vedomí, na sále som si robila ešte srandu že koľko pekných ľudí sa o mňa stará a že takého vorvaňa prenášajú. Zlatí boli všetci. Neboj sa a chod budeš mať pokoj svätý. Ženám sa toto stáva po pôrodoch. Je to predsa veľký zásah do ženského tela.

marcellka32
2. feb 2020

V Ba klinika Chirkoz

sofia1410
2. feb 2020

Ahoj urcite to ries je to strasne neboj sa zvladnes to sle zbytocne sa netrap ked uz to mas take velke ono to asi sa tak lahko nestiahne ako dlho to mas vonku?ono to musi byt strasne pri stolici skusala si detralex?

basska23
autor
2. feb 2020

V prvom rade ďakujem za podporu.Skušala som mastičky,čipky aj detralex.Nepomaha nič.V podstate to mám vonku skoro stále len niekedy to dojde do takého štádia že nemôžem chodiť, ležať boli to veľmi ako keby som tam mala milión ihiel.uz len nájsť dobrého lekára.

sofia1410
2. feb 2020

@basska23 tak to uz asi sa len tsk nestiahne asi uz len odstranit neboj sa a skor si nebola u dr s tym?

marcellka32
2. feb 2020

@basska23 Chirkoz v Ba chod tam, bola tam známa mala neskutočné bolesti a poriesili to

kikaart
3. feb 2020

@basska23 pomáha šalvia na zápal ako obklad a kapsička lekárska na všetky druhy krvácania či hemeroidy alebo gynekologické. Aj piť aj obklady. Za tie roky hľadania už vyskúšané a overené.

nenullienka
30. jún 2020

@kikaart dobrý večer. Môžem sa spýtať. Idem sa objednať k Mudr. Výrostkovi. Na operáciu Hemoroidov. Koľko ste boli PN? Bolelo?

jajka78
23. júl 2020

@nenullienka bola si na operacii ako si dopadla?
@basska23 už máš po tom?.isla si nakoniec na zákrok?

basska23
autor
24. júl 2020

@jajka78 ja som ešte nebola lebo ešte stále kojim.Ked prestanem kojit mám prísť na konzultáciu. Zatiaľ sa mi to upokojilo tam som šťastná ako blcha

andel123
26. aug 2020

Ahojte,mal som problémy s hemeroidmy cca10rokov, ked sa to zhoršovalo posledne 3roky, dával som detralex na upokojenie, ale posledných 5mesiacom bolí bolesti také, že nepomohol ani detralex, čapiky, ani žiadna masť s ktorych som skusal vsetky znáčky, v noci som od svrbenia a bolesti nespaval,pred doma tyzdnami som sa objednal v Chirkoz Ba, o týzden mi spravil dr. Dimov prehliadku, a o další týzden má zobral na operaciu laserom, ktorá trvala 30 minut-nič nebolilo, mal som 1 vnútorný a 2 vonkajšie hemeroidy, hodinu po operacii som si este pre istotu polezal, zmerali mi tlak a isiel domov po svojich, dva dni po operacii som mal bolesti 2dni, ktore sa dali vydrzat, 3az7den to ustupovalo úplne , potom to preslo, do práce cca po jednom tyzdni, kto robi manuálne cca2 tyzdne,až sa stehy dobré zahoja, záleží od stupňa hemeroidov, já som mal medzi 2az3stupen

paviel79
31. aug 2020

Ahojte ja som mal problemy s hemeroidmy tiež asi tak cca 10 rokov ale nie pravidelne.Tento rok som sa odhodlal a začal som chodiť po vyšetreniach .Februari som bol na rektoskopii .Po vyšetreni mi doktor povedal že mám hemeroidy 2 stupňa že to neni až také vážne ale že tam mám trhlinu dosť velkú a tú by bolo dobré odstrániť.Mňa to keď som si dal pozor na stravu a hlavne prechladnutie ani moc nebolelo.Za tých 10 rokov mi vybehli 4 krát to keď mi vybehli prvý krát tak som bol u doktora predpisal mi Detralex tak keď som mal ostatné skúsenosti tak som si hneď nasadil Detralex a za 2-3 dni som ani nevedel že som mal s nimi problémi.Operácie som sa stašne bál tak som to len odďaloval.Keď mi vybehli teraz naposledy to bolo 10.8.2020 tak to už nebola sranda stratil som veľa krvi a to ma prinutilo isť na jednoďňovú chirurgiu Cibamed v PD.Tam to už potom išlo velmi rýchlo hneď ma objednali na 20.8.2020 na 7:00.Keď my to doktor pozeral na vyšetrení tak som užíval detralex a boli hemeroidy stiahnué.Rano 20.8 mi hneď urobili anesteziologické vyšetrenie na ktorom sa ma pani doktorka spytala či chcem aby mi to robili lokalne alebo v celkovej anestezii ja som sa rozhodol a aj ona mi to poradila lokalne.Po lokalke sa mi svaly uvolnili a doktor mi povedal že to urobí klasicky lebo sú veľké a ešte mi tam objavil polypy tak hneď mi odstránil aj tie.Musím povedať že bolesti tie prvé 3 dni boli dosť silné ale keď boli bolesti dal som si tabletky a dalo sa to vydržať.Prístup pána doktora,sestričiek, ale aj všetkých pracovníkov na oddelení bol vynikajúci,tak ak máte problémy s hemeroidmy nebojte sa ísť k doktorovi najhoršie je začať.

ankapuska79
19. okt 2021

Ahoj,uz si sa konecne odhodlala na tu operaciu? Ja som 1 noc po laserovej operacii.mala som 3 stupen a kedze mi vybiehali uz hocikedy von ,ale neboleli ma.objednala som sa v chirkoz dr Dimov on robi aj v nemocnici isla som sa ukazat a o tyzden som mala zakrok 600€ ,mohla som ist aj do nemocnice ale 3-4dni lezatvtam je velky luxus pri 2 malych detoch .takze dalo sa to vydrzat a uz len zahojit a mat pokoj.
Ako teda?

delina
24. jan 2022

@ankapuska79 Ahoj. Mozem sa spytat, ako si to zvladla po operacii? Dost ma od laserovej operacie odradzaju skusenosti...

ankapuska79
27. jan 2022

@delina ahoj no v pondelok to robili a do piatku som srala magi v kockach.hlavne som mala pocit ze potrebujem.ist stale na wcko a ak som aj isla bol to des ale po tyzdni to bolo lepsie a ,teraz po 2 mesiacoch uz si ani nepamatam tu bolest takze aj babuduce ak by bol problem.priamo operacia vobec nebolela opichali a umrtvili.pekny den