Overené alternatívy Flectoru na menštruačné bolesti
Beriem uz par rokov flector pocas menstruacie, na zaciatku zaberal uplne, ale uz to bud prestava zaberat alebo sa tie bolesti zhorsili. Mate nejaku overenu alternativu, co vam zabera? Pripadne pomohla vam antikoncepcia?
Nimesil, a ano pomoze aj antikoncepcia
Aulin.
A ak hľadáš bez predpisu, tak skús No-spa.
Aulin.
Nemôže tam byť nejaký problém, keď máš až také bolesti, že ti ani Flector moc nepomáha?
Majú sa používať lieky na uvoľnenie svalstva
Dakujem, skusim sa spytat gynekologicky na tieto lieky ci by sme neskusili😊
@prvosienka7 na prehliadke mi vzdy je povedane, ze to je preto, lebo mam maternicu otocenu opacne ci co (retroversio uteri mam v sprave napisane)
Mne sa pri menzese najviac osvedčil Brufen. Nic mi tak nezabera ako toto 🙏 a nic take silne som si dat predpisat nechcela.
algifenove kvapky su zazrak pre mna
V mojom pripade je to rovnako. Kedysi mi zaberal flector aj obycajny ibalgin, no potom akoby si moje telo na to zvyklo a uz to nebolo take dalsie razy. odvtedy co mi kamoska raz dala cetalgen uz ine ani nepouzivam. je volnopredajny cize nemam s tym opletacky ako s flectorom a navyse obsahuj aj paracetamol aj ibuprofen. vyskusaj.
Na menstruacne bolesti mi zabera najlepsie Cetalgen. Niekto mi tvrdil ze nad Flector nic ine lepsie nie je, no a mne sa teda osvedcilo ze je. Navyse velka vyhoda ze je volnopredajny a tak nemusim volat dr. kvoli predpisu alebo vysvetlovat dookola ze preco ho vlastne potrebujem.

Algifen Neo kvapky 🙂 alebo Panadol 🙂