icon

Overené alternatívy Flectoru na menštruačné bolesti

4. feb 2025

Beriem uz par rokov flector pocas menstruacie, na zaciatku zaberal uplne, ale uz to bud prestava zaberat alebo sa tie bolesti zhorsili. Mate nejaku overenu alternativu, co vam zabera? Pripadne pomohla vam antikoncepcia?

heidi4
4. feb 2025

Algifen Neo kvapky 🙂 alebo Panadol 🙂

michaelam2
4. feb 2025

Nimesil, a ano pomoze aj antikoncepcia

lilianka28
4. feb 2025

Aulin.
A ak hľadáš bez predpisu, tak skús No-spa.

anavixy
4. feb 2025

Aulin.

prvosienka7
4. feb 2025

Nemôže tam byť nejaký problém, keď máš až také bolesti, že ti ani Flector moc nepomáha?

eliska13
4. feb 2025

Majú sa používať lieky na uvoľnenie svalstva

autor
4. feb 2025

Dakujem, skusim sa spytat gynekologicky na tieto lieky ci by sme neskusili😊

autor
4. feb 2025

@prvosienka7 na prehliadke mi vzdy je povedane, ze to je preto, lebo mam maternicu otocenu opacne ci co (retroversio uteri mam v sprave napisane)

barruna
5. feb 2025

Mne sa pri menzese najviac osvedčil Brufen. Nic mi tak nezabera ako toto 🙏 a nic take silne som si dat predpisat nechcela.

lea202
6. feb 2025

@barruna Ten mam doma neustale v zasobe, nesmie chybat, tiez najlepsie zabera.

s1s4
8. feb 2025

algifenove kvapky su zazrak pre mna

zuzpar
12. feb 2025

V mojom pripade je to rovnako. Kedysi mi zaberal flector aj obycajny ibalgin, no potom akoby si moje telo na to zvyklo a uz to nebolo take dalsie razy. odvtedy co mi kamoska raz dala cetalgen uz ine ani nepouzivam. je volnopredajny cize nemam s tym opletacky ako s flectorom a navyse obsahuj aj paracetamol aj ibuprofen. vyskusaj.

san_dra11
19. feb 2025

Na menstruacne bolesti mi zabera najlepsie Cetalgen. Niekto mi tvrdil ze nad Flector nic ine lepsie nie je, no a mne sa teda osvedcilo ze je. Navyse velka vyhoda ze je volnopredajny a tak nemusim volat dr. kvoli predpisu alebo vysvetlovat dookola ze preco ho vlastne potrebujem.