icon

Ovplyvňuje tabletka Apreg meškanie menštruácie?

jony532
6. feb 2024

Ahojte pred cca 3 mesiacmi som užila tabletku po Apreg a odvtedy som dostala +- 2 dni načas menštruáciu. S priateľom sme mali sex len s kondómom a aj napriek sa do mňa neurobil. Teraz som ju mala dostať 2.2. (v piatok) a nedostavila sa, momentálne je utorok. Môže to byť z tej tabletky + minulý pondelok som intenzívne cvičila bruško vo fitku, môže to mať vplyv? Pripadne ako si ju privolať? Ďakujem

dadka1997
6. feb 2024

@jony532 a preco sa nejdeš vysetrit ku gynekologovi ? Tabletka mohla narusit cyklus... ak pouzivate ochranu a este k tomu sa spravi mimo, tehotna nebudeš.

nenapadnyuzivatel
6. feb 2024

zbytočne si si ju dala, ak ste dodržali ochranu a ešte sa do teba neurobil tak načo?
Ja som použila raz v živote tabletku po a už nikdy v živote si ju nedám….vynechala mi celý jeden mesiac menštruáciu a mala som problémy dalšie 3 mesiace.

jony532
autor
6. feb 2024

@nenapadnyuzivatel pred troma mesiacmi nám praskol kondóm a nebola som si istá či s náhodou niečo neušlo

colsami
6. feb 2024

Ano tabletka Ti moze pekne rozhadzat cyklus aj niekolko mesiacov po (aj ked prve dva cykly si dostala cca nacas, to sa nevylucuje).