icon

Ovulácia, následné skoršie krvácanie pár dní pred menzesom

poppy89
6. jan 2023

Ahoj, mám niekoľko otázok..skúšala som hľadať informácie, googlila som ale nemám celkom zodpovedané otázky.. A tak by som sa chcela opýtať tu anonymne bez toho aby sa mi niekto posmieval, prípadne má doma ľutoval.
Môj problém:
Mám pravidelny 29 dňový cyklus, poslednú menštruáciu som dostala presne načas 8.12 no prvá zmena bola kratšia doba ako zvyčajne Max 4dni a aj to slabšiu že som krvácala len 2 dní a následne len kvapky slaboruzovej krvi. Nevenovala som tomu dáko pozornosť.
S priateľom sa celkom pravidelne milujeme,nepoužívame ochranu a aj v deň ovulácie 23.12 sme mali nechránený sex kde mu mohla ujsť daka tá kvapocka. Od 25.12 badam na sebe nejaké príznaky veľmi bolestivé prsia dokonca aj svrbia, nafúknuté brucho ako kameň niekedy, bolesti v oblasti panvy, pocit na zvracanie, bolesť hlavy a únava.
Ďalšiu menštruáciu som mala dostať dnes 6.1..no krvacanie ak sa to tak dá nazvať prišlo 2.1 s tým že tu bola zmena vo farbe aj konzistencii..hnedasty hlien.. trochu krvi/hlienu na papieri, alebo keď som sa sprchovala trošku zafarbena voda a trvalo to celé tri dni s tým že by som minula dokopy za celý čas možno len jednu vložku ale pochopiteľne som ich menila...celý tento čas mám pocit že sa so mnou niečo deje. Spravila som si dnes test ale je negatívny.
Moje otázky:
1.mala ste niektorá taketo krvácanie keď sa uhniezdovalo vajíčko? Alebo to mám považovať za menštruáciu🙈 jedna stránka píše kvapky krvi ďalšia vypísané slabé, stredne,dokonca
aj silné krvácanie🙈 tak som z toho zmätená. Ešte som nerodila a nikdy som sa s tehotnou ženou ani s mamou nebavila ako sa to prejavovalo keď to zistili. Len sa tešili že sú v Tom.

2.myslite že by som mohla byť tehotná a test som spravila moc skoro keď len dnes som mala dostať?

Chystám sa aj ku doktorke keby šlo o iný problém keďže doteraz som nemala žiaden problém s cyklom,ale chcem ešte pár dní počkať. Ak náhodou. Aj by ma to už potešilo 😏 ďakujem ak ste ti prečítali až sem a aj ak mi niekto odpovie😊

Mi to ale nedá pokoja neviem sa zbaviť pocitu že možno sa podarilo.

domka222
6. jan 2023

Strašne dlhéé🥴 keby tvoje príznaky boli už od 25.12 také silné ako opisuješ, dnes by už aj test bol pozitívny

veronikaszabova
6. jan 2023

@poppy89 test uz by si mala podla mna pozitivny - skorej islo o PMS. Nakolko priznaky su zo stupajuceho HCG. A ty mas test neg

poppy89
autor
6. jan 2023

@domka222 áno dlhé lebo som to chcela opísať, a stretne sa človek s kadecim. Ale ďakujem za odpoveď 🙂

poppy89
autor
6. jan 2023

@veronikaszabova aj to je možnosť