icon

Ovulačné bolesti

esmeronka
28. júl 2022

Ahojte.Na začiatok ak by to bolo horšie alebo neprechádzalo určite pôjdem k lekárovi.Ide o to že podla apky by som v sobotu mala mať ovuláciu ale od včera cítim na striedačku bolesti v podbrušku a krížoch,nafukuje ma trošku som aj krvácala ale nič strašne prešlo to.Dnes sa objavili znovu skúsila som termofor,valetol,espumisan ale tie bolesti intenzitou pripomínaju menštruačné.Máte prosím niejake overene postupy/rady,ktoré vám zaberaju?

patus_2
28. júl 2022

@esmeronka mne pomáhajú algifen kvapky a vydržať 2-3 dní. Niekedy to boli viac inokedy menej. Ale ak by to bolo horšie, tak určite zbehni k lekárovi, či je všetko ok.

diankadop
29. júl 2022

Tie bolesti to poznam aj ja, pomaha mi teplo a od bolesti Cetalgen, to mi zakazdym zaberie, no skor by ma trapilo to krvacanie pocas ovu, to asi by som si kladla otazku, ze preco. A hlavne skus sa nenamahat, viac pocas tohto obdobia oddychovat.

sabina_71
29. júl 2022

@esmeronka ja mám zdravotné problémy a moja ovulácia je naozaj silná. Napríklad som ju dostala minule o 10 dni skôr a bolesť mi vystreľovala až do kolena. Silne bolesti riešim novalginom. Taktiež silný hlien a nafúknuté brucho, bolesti krížov a vaječníkov 🙂

diankadop
29. júl 2022

@sabina_71 len ako keby nestacilo, ze nam cez menstruaciu byva zle, este aj cez ovu, to je cele zle ☹

sabina_71
2. aug 2022

@diankadop presne :(

diankadop
30. sep 2022

@sabina_71 sranda je, ze chlapi taketo veci vobec nepoznaju, nemusia sa s tolkymi problemami, bolestami potykat, mame toho ako zeny podla mna nalozene na pleciach viacej ako dost, esteze dnes ide vsetko dopredu a ze nam vie tabletka od bolesti aj ulavit.