Ovulačný mikroskop
Ahojte, prosím vás, používam ho prvý krát nejak sa v tých vzoroch nevyznám, znamená toto, že mám pred ovulaciou? Ďakujem za odpovede.

@monro ano to viem, na začiatku som mala len pár guličiek, potom postupne takto, mala by som byť 3 dni do ovu tak uvidíme, ešte to musím odpozorovat😂🙂
Píše Tam že asi 3 dni pred ovu sa zacnu zhlukovat do krystalickych zlúčením a medzi nimi sú také tenke vlasky, ja len si nie som istá, či je to ono 😂
Môže to znamenať že prichádza ovu ale malo by to byť take papradie pokial viem skôr
@vikinka128 myslím cez ovu..
Ja už tomu neverím, mne to ukazovalo paprade aj dva týždne v kuse 🤣
@lucijalucy a skúšala si aj z hlienu či len zo slin ?
Sliny
Mne ukazovalo stale to iste,a ziadnu ovulaciu. A som v 7tyzdni tehu😍🤣🤣🤣
Poznám to, nemáš ovulaciu... Keď ju budeš mat, bude tam taky krásny papradovy vzor, ako na zamrznutom okne kvetiny
@ailiba no sama som zvedavá, potom vám ho sem pridám😂 tu paprad 😂 Ak raz bude. A ak pomôže. Nrch aj do budúcna vedia baby, či majú do tohto investovat🙂
@leuska1991 ja viem, že keď bude ovu budú tam paprade😁 ked som to začala skúmať asi pred týždňom tak tam bola sem tam nejaká gulicka,teraz zrazu také množstvo tak som chxela vedieť či to nie je predzvesť ovu🤣 a tebe srdecne gratulujem 😍
Ja som mala paprad. Je to pekne, uvidíš. Tak potom posli😉
@ailiba pošlem jasne 🙂
Ahojte dievcata, prave riesim tuto temu a nasla som clanok o ovulacnom mikroskope v anglictine. Tu sa vysvetľuje okrem ineho aj to, preco to u niektorych zien nemusi fungovat vobec, u inych sa papradie objavuje aj 2x do mesiaca, dokonca aj cely mesiac, pripadne co este moze skreslit vysledky. A este poznamocka, da sa kupit aj klasicky, napr. digitalny mikroskop za este nizsiu cenu ako tie ovulacne, s lepsimi funkciami ( vacsie rozlisenie, moznost napojit na PC obrazovku, a teda spravit si foto pre lepsie porovnavanie). Kvalitne preparacne sklicka sa daju dokupit od 2 Eur/ 200 ks. Takze pre tie, co chcu vyskusat, najlepsie je precitat si clanok, a mozno skor investovat do digitalneho, kedze ten je skladny, vsetranne vyuzitelny a najma deti ho urcite ocenia🙂 https://www.fairhavenhealth.com/blogs/fairhaven...

Neviem toto posúdiť, ale ja čo mám mikroskop, cez ovuláciu ukazovalo papradie. Ale nespoliehala som sa na to, skôr len zo zvedavosti som to sem tam použila.