icon

Ovulačný mikroskop

26. okt 2021

Ahojte, prosím vás, používam ho prvý krát nejak sa v tých vzoroch nevyznám, znamená toto, že mám pred ovulaciou? Ďakujem za odpovede.

Ovulačný mikroskop
monro
26. okt 2021

Neviem toto posúdiť, ale ja čo mám mikroskop, cez ovuláciu ukazovalo papradie. Ale nespoliehala som sa na to, skôr len zo zvedavosti som to sem tam použila.

autor
26. okt 2021

@monro ano to viem, na začiatku som mala len pár guličiek, potom postupne takto, mala by som byť 3 dni do ovu tak uvidíme, ešte to musím odpozorovat😂🙂

autor
26. okt 2021

Píše Tam že asi 3 dni pred ovu sa zacnu zhlukovat do krystalickych zlúčením a medzi nimi sú také tenke vlasky, ja len si nie som istá, či je to ono 😂

vikinka128
26. okt 2021

Môže to znamenať že prichádza ovu ale malo by to byť take papradie pokial viem skôr

vikinka128
26. okt 2021

@vikinka128 myslím cez ovu..

lucijalucy
26. okt 2021

Ja už tomu neverím, mne to ukazovalo paprade aj dva týždne v kuse 🤣

autor
26. okt 2021

@lucijalucy a skúšala si aj z hlienu či len zo slin ?

lucijalucy
26. okt 2021

Sliny

leuska1991
26. okt 2021

Mne ukazovalo stale to iste,a ziadnu ovulaciu. A som v 7tyzdni tehu😍🤣🤣🤣

ailiba
26. okt 2021

Poznám to, nemáš ovulaciu... Keď ju budeš mat, bude tam taky krásny papradovy vzor, ako na zamrznutom okne kvetiny

autor
26. okt 2021

@ailiba no sama som zvedavá, potom vám ho sem pridám😂 tu paprad 😂 Ak raz bude. A ak pomôže. Nrch aj do budúcna vedia baby, či majú do tohto investovat🙂

autor
26. okt 2021

@leuska1991 ja viem, že keď bude ovu budú tam paprade😁 ked som to začala skúmať asi pred týždňom tak tam bola sem tam nejaká gulicka,teraz zrazu také množstvo tak som chxela vedieť či to nie je predzvesť ovu🤣 a tebe srdecne gratulujem 😍

ailiba
26. okt 2021

Ja som mala paprad. Je to pekne, uvidíš. Tak potom posli😉

autor
26. okt 2021

@ailiba pošlem jasne 🙂

autor
26. okt 2021

Dievčatá Tak toto je teraz Večer🙂myslím,že už to prichádza 😂

lenkalienka321
7. mar 2024

Ahojte dievcata, prave riesim tuto temu a nasla som clanok o ovulacnom mikroskope v anglictine. Tu sa vysvetľuje okrem ineho aj to, preco to u niektorych zien nemusi fungovat vobec, u inych sa papradie objavuje aj 2x do mesiaca, dokonca aj cely mesiac, pripadne co este moze skreslit vysledky. A este poznamocka, da sa kupit aj klasicky, napr. digitalny mikroskop za este nizsiu cenu ako tie ovulacne, s lepsimi funkciami ( vacsie rozlisenie, moznost napojit na PC obrazovku, a teda spravit si foto pre lepsie porovnavanie). Kvalitne preparacne sklicka sa daju dokupit od 2 Eur/ 200 ks. Takze pre tie, co chcu vyskusat, najlepsie je precitat si clanok, a mozno skor investovat do digitalneho, kedze ten je skladny, vsetranne vyuzitelny a najma deti ho urcite ocenia🙂 https://www.fairhavenhealth.com/blogs/fairhaven...