Ovulačný test pozitívny: Môžem byť tehotná?
Ahojte, baby. Minulý rok som porodila syna. Od konca leta sa s mužom aktívne snažíme o súrodenca. Moje cykly sú 32-36 dní dlhé. Nikdy som nemala cyklus dlhší než tých 36 dní. Od septembra som si začala robiť ovulačné testy len tak pre zvedavosť. Vždy mi pekne ukázali ovuláciu a potom vždy cca o 12-14 dní som dostala ms. Poslednú menštruáciu som mala 8.12. Ovuláciu som očakávala niekedy tesne po Vianociach, ale teda absolútne sa nedostavovala. Testovala som a testovala, ale vždy boli testy negatívne plus som ani nemala také príznaky počas ovulácie ako mávam (bolesť pŕs, bolesť podbruška a výtok). Potom som si čítala o anovulačných cykloch a že je to v celku normálne, že sa to niekedy stane, tak som si myslela, že je to môj prípad. Ak by som mala ten 36 dňový cyklus, tak zajtra by som mala dostať ms. Dnes ma trošku pobolieva podbruško a mám vodový výtok. Urobila som si ovulačný test (tehotenský test som si robila včera ráno a bol totálne negatívny) a teda bol úplne pozitívny (priložím fotku toho ovulačného). Včera aj dnes keď som bola na WC a utierala som sa, tak som si na papieri všimla úplne minimum krvi.Včera som si myslela, že sa mi ide spustiť ms, ale teda nič.... Prosím vás stalo sa vám to niekomu? Čítala som, že ovulačný test vraj vie zachytiť aj tehotenstvo, ale môj tehotenský test bol včera snehobiely a teda fakt teraz neviem, či mám ovulácou až tak neskoro? Je to vôbec možné? Dnes je 35 deň cyklu ak mám teda ovu, tak kedy preboha dostanem ms? To budem mať 50 dňový cyklus? Nemáte niekto prosím skúsenosti s podobnou situáciou?

Kludne mozes mat az tak posunutu ovulaciu. Dojcis este? Ak ano, tak to moze vyrazne ovplyvnovat cykly a ms moze byt nepravidelna a cyklus dlhsi.
@zuzanaete Ahoj, nie práveže nedojčím. Rodila som začiatkom minulého roka a z dojčením som mala veľmi veľké problémy od začiatku, tak som to po 3 týždňoch trápenia nechala tak ...
@zuzanaete V marci som po pôrode dostala už prvý krát ms a teda cyklus ol vždy dlhý 32-36 dní
Ahoj, aj 50 dnovy cyklus sa moze pritrafit🙂 hlavne je, aby prebehla ovulacia a teda cyklus dobehol do konca.a dalsi uz moze byt normalny. Uvidis, ak to nebude tehotenstvo, zivot pojde dalej🙂
Ja sa nadtým tak zamýšľam môže to byť vlastne tehotenstvo, keď v podstate som ani doteraz nemala ani raz pozitívny ovulačný test? Akože v tomto cykle myslím ...
Mozes mat tu ovulaciu teraz. Dava to najvacsi zmysel. Z nejakeho dovodu sa nepodarila vtedy kedy si ju cakala, tak telo skusa druhy pokus. Menstruaciu tym padom dostanes cca o tie 2 tyzdne 🙂 myslim si ze keby si bola tehotna, tak ten test ti to ukaze, a navyse ked si nemala ovulaciu v ocakavam termine tak nebolo ako otehotniet.