icon

PMS a bolesti chrbtice

lucia851
23. okt 2021

Ahoj bolieva vás celý chrbát pred nástupom menzesu?

lucianne
23. okt 2021

@lucia851 poväčšine iba kríze ale s času na čas spojené aj zo zlým počasím aj celý chrbát ale až keď dostanem pred nemáva žiadne tazkosti

kkovacovak
23. okt 2021

@lucia851 vždy kríže deň pred a prvý deň

zuzubb007
23. okt 2021

Mna ked dostanem tak dva dni nohy ma bolia

jana_vaj
25. okt 2021

Väčšinou kríže a hlava, to proste keď toto začne, to presne viem ku čomu sa schyľuje. Ale mne pomôže, keď to začne, že si dám cetalgen a je po probléme, aj jedno aj druhé postupne sa stiahne a ja môžem fungovať úplne akoby nič. Keby som si tabletku nedala, tak by som musela byt v posteli, v kľude schúlená 😀

lucia851
autor
25. okt 2021

@jana_vaj mňa ani kríze moc nie ale skôr hrudna a krčná chrbtica

jana_vaj
25. okt 2021

@lucia851 To je zvláštne, máš to ale asi odsledované, že každý mesiac sa ti to rovnako opakuje, čo? Ako dlho ťa tie bolesti držia keď začnú?

halci
25. okt 2021

@lucia851 Ano krize ma velmi bolia, ale ulavuji sa mi tepla voda alebo ked si lahnem na bok.

jana_vaj
25. okt 2021

@halci Podobne, toto čo píšeš uľaví aj mne, ale všetko je to len také chvíľkové, že to nevyrieši úplne ten problém, ktorý trvá cca dva dni v kuse aspoň teda u mňa. Ja si ani neviem predstaviť akoby som fungovala, keby som si nedala tabletku od bolesti, to by musel muž okolo mňa skákať 😀

halci
25. okt 2021

@jana_tak to ma mrzi. mne to trva vzdy len par hodin. Mozno dake cviky by pomohli, neviem.

jana_vaj
25. okt 2021

@halci To ti závidím, ale v dobrom 🙂 Už aj nad tým som premýšľala, ale neviem či by som to mala pred alebo keď bolesti prídu alebo jak. Toto tak trochu chlapom závidím, že nemajú takéto problémy.

lucia851
autor
25. okt 2021

@jana_vaj ja mávam bolesti ale pred menzesom sa mi to zhoršuje, ale cvičím každý deň. A od 1 decembra idem na rehabilitacie

miruskamy
3. aug 2025
@lucia851

@jana_vaj ja mávam bolesti ale pred menzesom sa mi to zhoršuje, ale cvičím každý deň. A od 1 decembra idem na rehabilitacie

@lucia851 ako sa máte teraz? Bola tá bolesť hrudnej a krčnej chrbtice niečo ako PMS? Lebo zdá sa mi že pár dní pred mám aj ja bolesti medzi lopatkami ale neviem naisto či si to mám spojiť s PMS.