Po 13-mesačnom dojčení nemám žiadne prsia
Dobrý deň všetkým..
Nikdy som nemala veľké prsia, ale nikdy som z nich nebola taká sklamaná ako teraz.. pred tehotenstvom som s nimi bola vždy spokojná ako ja tak aj manžel, boli také akurát presne do ruky, plné..
To čo mi ostalo teraz sa už ale prsiami ani nedá nazvať.. to už nie sú ani lentilky pod kobarom.
Prázdne, vodnate, keď si ľahnem na chrbát som rovná.. hanbím sa pred mužom, otáčam sa mu chrbtom alebo ostávam aspoň v podprsenke..
Dá sa s tým niečo robiť? Okrem plastiky 😁😔😔
Z mojich skusenosti sa davaju prsia po dojceni nejaky cas dokopy, este vydrz. Musia sa z toho spamatat. Hlavne v sebe nepestuj pocity hanby. Oddojcili ti deti, bud im za to vdacna a maj sa rada. Raz male prsia ocenis.
Daj sa nabuchat a budu zas plne 🤣🤣 no nic uz len plastika dievca, myslis ze preco plackova nedojci 🤣
Neboj tento problem ma xx zien ja som uz objednana na upravu (aj zmensenie) …
@jaskolka Keby boli zbytočné eurá tak aj plastika ale bohužiaľ nie sú 😀 mám len 27 snáď sa to dá ešte dokopy.. dojčenie som ukončila len predm mesiacom
@cyberk lebo má vyoperovane prsné žľazy či čo to 😀 😀 haha.. jasné.. samozrejme že viem prečo celebritné maminy nekoja.. 🙂 😀 lenže tie majú aspoň eurá na plastiku ja nie 😀
Máš smolu žena. Keď je to teraz zlé,dobre to už nebude. Ja mám veľké prsia našťastie mne počas tehotenstva nenarastli aj počas kojenia ostali bezozmeny,len boli gulatejsie. Kojila som skoro 2,5r. Keď som skončila,tak nič. Ostali viac-menej rovnaké. Až teraz,vekom klesajú tou blbou gravitáciou dole 🙄. Ale keď dvihnem ruky hore ako belohorcova som 🌟🤣
nie neda sa to dokopy ... pribratim mas sancu nabrat do nich tuk-co vsak nieje iste ze zrovna priberies v prsiach .. jedine dalsie tehotenstvo co je docasne riesenie alebo plastika .. ci uz implantat alebo vlastny tuk ak daky mas ...
Podla tvojho popisu, nejak podobne to ma sestra. Tri deti, a nic jej nezostalo, ani podprsenku v beznom obchode nekupi vhodnu. Objednava si s nejakou silikonovou naplnou, je drahsia ale vraj jej sedi. Obcas si z toho srandu robi. Jej muz je s tym v pohode, berie ju taku aka je a nikdy nic nevhodne nepovedal. Skor upozornil ju ked hovorila ze by si dala zvacsit, ze to nemusi.. treba sa s tym asi zmierit. Inak sa mi zda ze mne trosku nafukli odkedy mam HA, 😁ale okrem toho aj zadok 😉
@panda6 ako ani môj muž samozrejme nemá k tomu žiadne pripomienky to je problém len vo mne ☹ antikou to riešiť určite nechcem nikdy som ju nemala potrebu užívať a nebudem to meniť ani kvôli prsiam 😀
nespravíš nič... možno ešte správnymi cvikmi by si niečo dosiahla... ja som aj cvičila ,len to treba výdrž a nie týždeň - dva...
👍, jasné , to bol len postreh, moja skusenost. Hlavne nech su zdrave. 🙂
No plastika. ;) Podla mna to az take drahe nie je. A po detovh si ich chcem spravit aj ja. xD
Ja by som bola rada ,keby mi neostali žiadne....Pred pôrodom som bola s nimi spokojná,mala na som ich rada....pekne, plné,pekný tvar....neboli veľké také.akurat....ale teraz som mi ostalo....tak to idú spoza rohu najprv prsia až potom ja🤦....nieže len ostali niekde vo veľkosti E....ale keď nemám podprsenku, keď sedím jedná sa opiera o brucho...jedna malá,druhá veľké no otras....ako dve cukety....keby to toľko nestalo idem na plastiku,minimálne si ich zmenšiť ....
Kamoska bola tiez nestastna po 2 detoch. Teraz bola na plastike, robili jej korekciu aj vypln a je uplne spokojna. Hovori, ze hlavne psychicky jej to pomohlo. Muz bol tiez s tym v pohode, ale ona to mala v hlave.
pozitivne je ze ak budes mat dalsie deti, horsie to uz nebude, zostane to len rovnako zle :D mozno trocha sportom, vacsinou je problem natiahnuta koza a potom to vyzera debilne...este som pocula ze bradavkovy piercing ak si ho nechas aspon osem mesiacov tak ta koza sa prirodzene stiahne a ostane ...vyformuje to tym padom aj bradavku...
Radsej sa tym budes trapit dalsich 40,... rokov, ked mozes ist na plastiku ...?
Mala si krpceka odstavit po 3..mesiacoch. Občas treba byť aj sebecký a nenechať si vysať dvojky na rovinku. Ak plánuješ ešte tehu, môžu sa ti prsia zase "dostaviť", plastové neber. Toto sa stalo sesternici, plno krvná baba 5 prsia po po odkojeni sotva jednotky. A čo z toho obetovania? Jej jedinacke ťahá na 40.,a keď sestrenka zavedie reč na vnúča, mlada sa len smeje...
@kallanchoe no za pokus to stoji, keď už máš odrodene, ono z tej tiaze ta začne bolieť chrbát... 💦
Ja som po dvoch rovná a to si ani nemusím ľahnúť 😀 štve ma to iba v lete skrz plavky .. riešiť to nijako nebudem, takáto som a hotovo ... Blbé pripomienky majú len blbí ľudia ..
Ja som nemala prsia ani pred dojcenim, takze som si za tie roky zvykla, uzivala som si aspon tie tri roky dojcenia, vtedy boli fakt pekne. Muz ma miluje taku, aka som, spoznali sme sa az ked mala dcera 6 rokov, takze vedel, do coho ide. Aspon ma chrbat z nic neboli, neprevisaju, odnikial netrcia.🙂
A kuknite na Vemolu, ma doba silikonku a aj tak prekacoval taku s mini prsiami.😀
To sa ti napravi. Ja som bola tiez zhrozena ale do pol roka boli ako pred tehotenstvom, opat pekne a pomerne pevne by som povedala. Ale tiez som panikarila, takze chapem. 😄
Prosím ťa. Ja som dojčila 2,5 roka, vieš si predstaviť čo sa stalo? 😂 Moje predtehotenske 75D sa zmenili na 65B 😂 nevraviac o tom, že bez push-up to nešlo. Teraz prešlo dalsich 2,5 roka a mám pocit, že sa vraciame do normálu😂 bez plastiky😂😂
Cviky, moja mama ma 58r
Ako ona hovori psie usi ale ze total kozka, 2roky chodila 3x tyzdenne plavat , zumba, bajk, proste ona je sportovec odkedy ma viac casu a ma take pevne prsia ze som nechapala, nieze by som ju spirovala ale na dovce ked sa prezliekala som hned isla po nej ze ci ma umele a nema naozaj ukazala mi cviky ktore doma robi s tou gumou a len vytrvalost,,,
Mám dve deti, obe kojene takmer dva roky. Nekojim asi tri mesiace. Krátery mi zostali, doslova. A žiaľ mám pocit, že stále sa zmenšujú.
Najhoršie to vyzerá, keď sa oblečiem a doslova veci na hrudníku mi visia, čo tam nie je žiadna výplň. Som z toho aj ja nešťastná. Ale zároveň hrdá, že moje deti nemuseli jesť umelé mlieko.
absolutna hlupost, ze treba pockat a da sa to dokopy. neda, nikdy. dokopy to da len plasticky chirurg, ani priroda, ani ziadne lieky, nic na to nezabera. teda, sorry za uprimnost, ale je to tak. ak su prsia prazdne a padnute, tak im ziaden cas nepomoze k naplneniu a dvihnutiu, uplne logicke.
Ja dojcim už 7. rok nepretržite, tak sa teda môžem tešiť,čo mi ostane. 😅 Ale ja to neriešim. Som vďačná za to, že moje deti boli a sú a dlhodobo dojcene, veď na to tie cicky sú. 🙂 Hlavne nech máme zdravé prsia, ostatné nie je také dôležité. Drž sa!
@andrea_prestastna moze byt nieco aj na tych cvikoch. Ale zenam okolo 50ky inak zacinaju pracovat hormony, menopauza a pod. a inak sa im uklada tuk. Ja to vidim na sebe. Cely zivot som mala ledva jednotky, dojcila som 5 rokov. Okolo veku 45 sa mi zacali prsia vyplnat a to som pribrala k povodnej vahe celkovo len 3 kg, teraz mam 60 kg a 48 rokov. Ale hormony uz zacinaju blbnut. Cize ja som maximalne vdacna za male prsia, velke by ma zbytocne rozsirovali. Bola som tolke roky sprosta ked som z nich mala komplexy🤦♀️
som na tom rovnako.Mam dve deti s odstupom 3 rokov.Prveho som kojila len 6 mesiacov a aj tak mi z mojich prs nezostalo takmer nic.Nemala som sice ani predtym nejako extra velke prsia,asi nieco take ako ty popisujes a zostali mi z nich malinke sfucane Acka.Tiez sa za ne hanbim a skryvam ich pred muzom,aj ked on stale trvrdi,ze jemu sa pacia.Druheho momentalne odstavujem po 19 mesiacoch kojenia a som zvedava ako budu vyzerat ked sa celkom strati mlieko 😖
Moze sa to dalsim tehu zmenit. Ja som po prvom nemala ziadnu vyraznu zmenu a dlhsie som pritom kojila, postupne prestavala. Pri druhom to bolo raznejsie, syn skor prestal, doslova zacal odmietat, myslim, ze to bude v tom a spadla mi velkost o 2 cisla. Mne to ale neprekaza vobec, aj ked nie su uz take pevne a pekne, ale zase ja som predtym s 5-kami mala obrovske problemy a cely zivot som si zelala mat mensie, co sa mi splnilo. Vratim sa k tebe, dalsie tehu to moze vyreisit a ked nie, tak dovtedy nasetris, ked si budes odkladat po 20 eur - to sa da, nie?

Keď nie plastika, tak nic. Zmieriť sa s tým, jednoducho prsia sa dojčenim zmenia. Aj vekom.
Tiež sa mi telo zmenilo tehotenstvami, pôrodmi a dojčenim, nikdy som ti nejako neriešila, netrápila sa tým.