Po šestonedelí nemám menštruáciu: Je to normálne?
Ahojte prosím vás , keď som išla na kontrolu ku gynekológovi po šestonedelí tak mi podľa ultrazvuku povedal že menstruacia čoskoro príde (vraj to tam vidno podľa sliznice či čo) no od vtedy prešiel mesiac a ja stále nemám menštruáciu , kde môže byt problém ? Mám to nejak riešiť alebo je to normálne a nemusí ešte byť ? (Nekojim ani som nekojila) ďakujem
Nechaj telo nech sa samé naštartuje tá dávka hormónov potrebuje čas...brala si lieky na zastavenie laktacie?
Zvýšená sliznica je pri prichádzajúcej menštruácii a aj pri začiatku tehotenstva.
Prichádza do úvahy tehotenstvo? Ak áno, urob si test. Ak nie, tak aj tak zavolaj lekárovi a dohodni si termín kontroly.
@luccija nie nebrala som nič , ani nekojim ani žiadne lieky neberiem , mohla sa doktorka pomýliť že podľa ultrazvuku to videla na blížiacu sa menštruáciu ale nemuselo to tak byt?😁
@tanyan bože ani nestraš som po cisarskom čiže aspoň 1 rok nemôžem otehotnieť teraz si ma vystrašila 😱😱😂
No môžeš byť kľudne aj tehotná, nebola by si prvá 😁
Ja som nekojila a hneď deň po šestonedeli som dostala menstruaciu. Tak isto cisársky som mala
Ale nestraste ju. Hlavne v sestonedeli si nemala mat sex a uz vobec nie bez ochrany, tyka sa Ta to, @autorka? Dufam, ze nie.
Lekari toho narozpravaju, mne tvrdil, ze ked kojim, to este mam cas a MS tak skoro nepride. Aktualne mi prebiehala ovulacia, o 2 tyzdne mi prisla MS. Spoliehat sa na neho, tak som znova tehotna 😅. Ale ja som sa poznala, dostala som MS skoro po porode vzdy.
No ale ak si nedávate pozor, sanca je velká.
Áno, podľa výšky sliznice vidia, že budeš mať menzes, ale zase to neznamená, že teraz hneď za týždeň🙂chrániť sa chran nikdy nevieš kedy sa vajíčko uvolni
Ahoj, ja som síce nemala cisársky, ale tiež som nekojila. Po šestonedelí som išla na prvú kontrolu ku gyn a tiež mi povedal to isté čo tebe, tak som mu na to povedala, že dobre že mi vraví že cestou zbehnem do obchodu po vložky, lebo doma žiadne nemám a on mi na to povedal, že to nemyslí tak, že ms dostanem hneď, ale že proste príde skôr, aby som s tým rátala. Rodila som začiatkom minulého roka. U gyn po šestonedelí som bola cca v polovici februára a prvú ms po pôrode som dostala až v polovici marca.
@autorka: azda vies, ze mozes otehotniet skor, nez Ti pride ms (kedze ovulacia pride skor a nemusis ju rozpoznat). Tak si hadam davas pozor.
A ano aj po cisarskom a aj ked nedojcis, moze trvat, kym nabehne ms. Niekedy odhad podla usg a sliznice je "nahrubo". Samozrejme ak mas strach, vies ist na kontrolu, ale podla mna (ak nie si tehotna) to bude v norme...
Ja som nekojila a ms nabehla cca na 3. mesiac. Ono to môže dlhšie trvať, kým nabehneš a aj vtedy to nemusí hneď pravidelne, kľudne ti môže ešte vynechať ďalšiu.
Ale ak je šanca, že by si bola tehotná, rob si test.
Mne tiez dr po 600nedeli povedql ze vysoka sliznica ze to vyzera ze coskoro dostanem ms a dostala som az 8 mes po porode. Takze by som to brala s rezervou
Nekojila som a menštruáciu som dostala po pol roku od pôrodu. Takisto som bola na kontrole po 600nedeki, dr ze MS ma ochvilu prísť, no prišla po 6m 🤣

ak kojíš, tak je to normalne, ak nie a mas obavy zbehni k lekarovi