icon

Pocit na močenie po orgazme

13. jún 2025

Ahojte je normálne ak sa mi chce po orgazme cikať? Je to prirodzené alebo je nejaký problém? Nepostrehla som to predtým. Až v poslednej dobe si všímam, či je to tým ze tlačím svaly panvového dna ako na pôrod a tým pádom tlačím mechúr? Ďakujem

miadi
13. jún 2025

Netusim ale skus ist pred tym na wc. Ak ten pocit budes mat aj tak moze to byt nejaky zdravotny problem . Opytaj sa na gynde.

vanilkovazmrzka
13. jún 2025

Nie je to nezvycajne, po sexe sa vycikat je priam ziaduce, ked mas sklony k zapalom mocovych ciest

weleda123
14. jún 2025

Nemyslím si, že to je zdravotný problém. Ja to tak mám odjakživa a nikdy som žiadne problémy nemala.

biba_18
14. jún 2025
@weleda123

Nemyslím si, že to je zdravotný problém. Ja to tak mám odjakživa a nikdy som žiadne problémy nemala.

mám to ako @weleda123 - jednoducho vždy idem pred cikať, bez toho vlastne ani neviem dosiahnuť orgazmus ako mi zviera tú oblasť…

anavixy
14. jún 2025

Uplne prirodzene

autor
14. jún 2025
@biba_18

mám to ako @weleda123 - jednoducho vždy idem pred cikať, bez toho vlastne ani neviem dosiahnuť orgazmus ako mi zviera tú oblasť…

@biba_18 idem aj pred a treba mi aj po 🙈 mam s močovým mechurom problémy už odjakživa nie zápaly ale hyperaktívny mechúr. Keď je silnejší tlak treba mi cikať alebo keď sa stlacim silnejšie na bruchu atď. Ale toto si všímam fakt len krátku dobu ze musím ísť

biba_18
14. jún 2025

ja nemám hyperaktívny mechúr a idem aj pred aj po. v pohode 🤷‍♀️