icon

Podráždená pošva a močenie: Ako sa chrániť na kúpalisku?

12. aug 2024

Ahojte, mozno to znie zvlastne, ale minuly mesiac som sa kupala u rodicov v bazene, vonku fukal vietor, ale bolo teplo, chodila som cikat von.... Potom pod klimiu vo vnutri, plavky samozrejme mokre
.... Prechladla som.... Brala som aj atb monural a biseptol. Este stale je to take zvlastne, hlavne zo zenskej strany, vcera som mala pohl styk s manzelom a museli sme prestat, lebo ma to bolelo, a dnes som mala aj krvavo ruzovy vytok..... Zrejme mam podrazdenu aj stenu p.svy.... Kupila som aj cicatridina cipky.

Avsak, tento tyzden uz ideme na wellness, kde bude zas bazen a uz teraz mam uzkosti, ako s achranit, lebo rada by som sla aj do vody... Mam si zobrat viac spodnych plaviek? Alebo co mam robit? Neist do vody vobec? Rada by som ale isla...... Aj so syncekom...

piece
12. aug 2024

Uvidíš ako ti bude v deň, keď pôjdete. Rozhodne si vezmi viacero plaviek a hneď ako vyjdeš z vody, tak sa prezleč, nenechávaj si mokré na sebe. Prípadne sa choď aj opláchnuť rovno, keď vyjdeš z bazéna.

e1i
12. aug 2024

Nesla by som. Skomplikujes si to

autor
12. aug 2024

@piece urobim to takto

kp7333
12. aug 2024

Po kupani v mori ci bazene sa vzdy osprchujem a prezliekam do suchych plaviek (aspon spodok). Co sa tyka tvojich problemov, mozes mat po uzivani atb gyn. infekciu (mykoza...). Nasadila by som si minimalne vaginalne probiotika, ak nie antimykotika. A pokracovala v dolieceni mocovych ciest volnedostupnymi liekmi (brusnice+d-manoza). V pripade pretrvavajucich problemov navstiv lekara. Dalsie kupanie vo verejnych bazenoch je na zvazenie.

sisska96
12. aug 2024

Načo chceš ísť s infekciou do vody zase ? Najprv sa lieč.

autor
12. aug 2024

@kp7333 ano uzivam blokurimu, urivac a probiotika biopron....
Uvidim, ako sa budem citit teda. Od zajtra zacne aj floragyn zo spodu. Ak nebude 100% tak sa budem iba divat... 😏

vanilkovazmrzka
12. aug 2024

Urcite maj viac plaviek a vzdy ked vyjdes z vody oplachni sa, osus a daj si suche nohavicky. Tak by sa to malo vzdy, nie len ked mas problemy 🙈 Sauny by som asi vynechala…

autor
12. aug 2024

@vanilkovazmrzka nemala som s tym ani raz problem, a to chodime aj do vonkajsich a vnutornych bazenov.... Teraz na mna fukal vietor aj klima.... 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

vanilkovazmrzka
12. aug 2024

Ano klima je velmi zradna..

autor
12. aug 2024

@vanilkovazmrzka je..... :( hlavne, ked stoji pod nou clovek v mokrych plavkach. 🤦🏻‍♀️