Podráždená vagína po sexe. Ako byť znovu fit?
Ahojte žienky, ako sa dávate dokopy tam dole po poriadnom sexe? Už sa mi stalo že to tam dole bolo aj niekoľko dní dosť napuchnuté a citlivé, ako to riešite vy aby ste boli znovu fit?
@zazrakysadeju povedala by som že je to ako na hojdačke, niekedy s tým problém nieje a inokedy mám pocit že by tomu trebalo pomôcť.
preco mi aj toto pride fejk?
@alexka89 Prepáčte ak som vás svojou otázkou pobúrila. Nerada by som vás urazila, takže sa ďalej vyjadrovať k vášmu komentáru nebudem.
vyskúšajte toto https://www.mj-krasazdravi.cz/erectan-exclusive...
Cicatridina tablety. Ja som to užívala síce z iného dôvodu, ale nakoľko aj normálny sex bol pre mňa jeden čas náročnejší, toto mi veľmi rýchlo pomáhalo dostať sa späť do formy. A myslím, že by to mohlo pomôcť aj v Tvojom prípade 😊
@elizabet173 ak nemáte zmysluplnú odpoveď na otázku, skúste sa nevyjadrovat.
Možno mi pri sexe bolo všetko príjemné, len ďalší deň to už nieje ono. Asi vás takáto verzia nenapadla že?
Alebo teda niečo na regeneráciu slizníc a vonkajších rodidiel. Ja by som siahla po takýchto výrobkoch určite. Zvyknú zabrať rýchlo.
Nechápem, prečo to ľudia komentujú keď nechcú poradiť, ale zhadzovať, no je to strašné..
@zazrakysadeju lebo nezažili poriadny sex 🤪 Môj manžel tiež nie je žiaden "bujak", ale aj my máme z času na čas noc, kedy potom potrebujem dva dni, aby som mohla dat nohy spolu. A zvyknem si tu noc užívať 😊
Vcera tu bola otazka na zivocisny sex, tato tema je skvela odpoved.
@nika23t
@zazrakysadeju 🙏 konečne niekto s rozumnou radou. Ďakujem vám.
Nechápem prečo ma niekto potrebu zosmiešňovať niekoho problémy.
No a pre tie ostatné, ktoré si myslia že s manželom praktizujeme orgie, musím vás sklamať, nieje to tak. To že mávame sex raz do týždňa, niekedy len rýchlovku a niekedy si nájdeme na seba času viac a z času na čas je to tam trochu viac podráždené, neznamená že si tu idem z vás robiť srandu. Chcela som iba radu, nič viac. A to že má niekto sex raz za pol roka a takýto problém nema, nemusí sa k tomu vyjadrovať. Ďakujem.
@viestta 🤦🏼♀️ toto naozaj nepochopím....to čo má znamenať? Aký máte problém?
Možno naše vagíny už nemažu ako by sme chceli, vy s tým problém očividne nemáte, tak si choďte riešiť svoje problémy niekde inde prosím vás.
A pritom toto je naozaj problém mnohých žien. A nemusí ísť o žiadnu divočinu v posteli, niekedy naozaj stačí trochu dlhší sex po dlhšej dobe bez neho a problém je na svete... Ani nemusí ísť o nedostatočnú vlhkosť, ani na veľkosti nezáleží. Proste sme tam dole citlivé. A to je cele.
@nika23t prečo to poniektoré nedokážu pochopiť? Toto mi neviete vysvetliť?
Lebo sa zmohli akurat tak na kmasanie sa v misionarskej polohe alebo maju kundu z ocele a im sa to urcite nikdy nestalo

máte problém so suchosťou?